Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 firbec
Še moj pozdrav s Črne prsti. Je bilo kar veselo!
Za Andrejem se še mene malo vidi, hahaha.
Ero! Kje si bil!?!
LP :lol:
 dragons
Toliko napisanega v Dnevniku kot je bilo o teku na Črno prst še ni bilo o nobeni prireditvi.Prejšni teden najava včeraj poročilo danes zgodovina in statistika teka. Danes je bilo namenjeno 3/4 strani .Moram pa pohvaliti športno uredništvo časopisa Dnevnik saj so letos objavili skoraj vse rezultate malo večjih tekaških prireditev in s tem naredili nekakšno revolucijo v poročanju .Pod vsemi članki, ki sem jih našel je bil podpisan MM ( Metod Močnik )
Ker prebiram oba dnevna časnika moram priznati da v konkurenci spijo. Morda ležijo na slavi Poleta.

Na koncu je vržena ideja o teku od zadnje hiše v Mojstrani do vrha Triglava.Proga je že pretečena v 2 urah in 24 minutah.
Uporabniški avatar
 Dule
:arrow: Tudi jaz si štejem v čast da te poznam Fotr - zakon :wink: !!

:arrow: Andrej hvala za v vednost :lol: ! Upam, da boš kmalu tudi ti v naši majčki tako, da se ne bomo mogli zgrešit.. 8)

:arrow: Dragons hvala za obvestilo o člankih. Si ju bom pridobil :D .
Glede na to, da je tek (in rekreacija) vedno bolj množična in ni muha enodnevnica, mislim da bodo morali mediji res narediti revolucijo v svojih glavah in rezervirati kakšno stran v časopisih tudi za teke - podobno kot za fuzbal,košarko,rokomet.. Sedajle bodo vsak vikend po najmanj 5-6 tekaških prireditev, poročila s prireditev ali vsaj rezultatov pa ni nikjer :roll: .

:arrow: To poročilo v dnevniku je zasluga vrhunskega gorskega tekača Metoda Močnika, ki je bil 15. na Črni prsti :D !
Uporabniški avatar
 Dušan
aleksander napisal/-a:Če ti po pravici povem, te zdaj ne morem glih priklicat v spomin ... :wink:

LP

Sem imel številko 5.
Drugače pa, ob vseh predlogih za gorske teke ... vceraj sem hodil in tekal po tejle trasi - od Koče na gozdu - po Hanzovi na Prisojnik - po jubilejni do Mlinarce - na Vršič - in nazaj do Koče na gozdu. Ta bi bil ekstremen!!
Vsekakor bi bila potrebna dodatna oprema - vsaj cepin za spodnje snežišče!

Lep dan!

Dušan
Nazadnje spremenil Dušan, dne 17 Avg 2004, 07:24, skupaj popravljeno 1 krat.
 Jožko
Lep pozdrav vsem
Po dolgem casuu se vam oglasam .Zahvaljujem se vam za vse dobre misli in pohvale napisane na straneh foruma.Mislim,da je Tekaski forum prava stvar,za vse tekace in za vse ki radi spremljajo dogajanje.Strnjam se da tek in rekreacija v vzponu,kar se vidi tudi po udelezbi na tekih sirom po Sloveniji.No clani foruma ste se poebej aktivni(tudi clanice)vsaka vam cast.No upam da se vidimo,se na kaksnem teku ceprav letos nisem imel kaj dosti casa za trening.Sem pa vceraj pretekel del maratonske proge in ugotovil,da Sandijeva trditev kar drzi.Na Crni prsti pa sem srecal se prijatelja Dusana,tako da sva rekla par tekaskih.
Lepo se imejmo,uzivajte in dobrih tekov vam zelim Jožko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA