Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae, čestitam za 2. mesto :clap: :cast1:, zmeraj bližje vrhu si, ja težko te bom lovil letos :twisted: :lol:

Lp! :wink:

p.s.: Inot, čestitke tudi tebi, zaostajaš za Taetom približno toliko kot jaz... :roll: , tako, da sva očitno zelo blizu rezultatsko letos... :shock:, še huda tekma bo v Radencih... :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MIKI1 napisal/-a: ... pa kakšno reklamno majico za hotel VETER podarite to je ta pravo,to privablja udeležence malo spremljate, ...vendar z svojim rezultatom sem bil zelo zadovoljen MIKI1

Na kakšnem teku sem plačal že več kot 6 EUR, pa še vode nisem dobil. Tokrat so mi postregli na treh postajah in v cilju. V cilju je bilo tudi sadje in enolončnica, celo vegetarianska varianta po želji.
Na marsikaterem teku ni ozvočenja, oziroma je bilo na tej prireditvi prav prijetno vzdušje, spiker se je pač trudil po svojih močeh in meni je odgovarjal. Poskrbljeno je bilo za dodatne klopi na prizorišču. Urejeno je bilo parkiranje. Merjenje časa in urejanje rezultatov. Vse je štimalo. Podelitev je bila v redu izpeljana. Škoda, da niso dobili vsi v kategoriji medalij, vendar se je organizator suvereno tako odločil. Mislim, da ni ponujal več, kot je nudil.
Mogoče res ni bilo jasno, kako je s kategorijami na 5 km, vendar se jaz s tem nisem obremenjeval, ker se me ni dotikalo. Verjamem, da bi bilo primerneje, če bi se vsaj v absolutni kategoriji ločili M in Ž kategoriji.

Z organizatorji nimam nič. To je moje mnenje in to ni moj prvi tek. Zagotovo se ne morem strinjat s takšno kritiko, kot je bila zapisana.
Naslednje leto pridem spet. :roll:
Uporabniški avatar
 3man
MIKI1 napisal/-a:glede organizatorja čista nula nimajo pojma mislim da drugo leto so izgubili polovico tekačev mene zagotovo ne bo v prijavnicah je bilo napisano za katere kategorije vse gre potem pa tek na pet km skupna razvrstitev rezultatov moški in ženske pa tudi kakšna priznanja kos navadnega papirja polommmmmm zavajanje.mislim da ni pošteno.Nimam kaj hvalit žal mogli se boste še marsikaj naučit tudi uradni napovedovalec ni vedel zakaj se gre nobenega navdušenja ob prihodu najboljših skozi cilj.Malo si poglejte druga tekmovanja kako organizirajo malo se učite do drugega leta ,pa kakšno reklamno majico za hotel VETER podarite to je ta pravo,to privablja udeležence malo spremljate, brez nič ni nič . pa brez zamere.vendar z svojim rezultatom sem bil zelo zadovoljen MIKI1

g. MIKI1, medaljo si lahko kupiš za 2 EUR, če jih že zbiraš. Majico ti tudi jaz pošljem kakšno, če jo rabiš za picikl brisat. Ni pošteno tako popljuvati organiztorja, ki se je zelo potrudil, ob tem pa pri nagradah res malo mimo pihnil. A kdor dela, ta tudi greši. Bomo z veseljem prišli na tvoj tek, ki ga boš organiziral in pokazal kako se to pravilno dela.Marsikje so prireditve mnogo slabše organizirane.

Pridružejem se ZdravkuC pri nejgovem mnenju, dodal pa bi še svojega:
Organizacija je bila za prvič super, le v skupni razvrstitvi bi res morali podeliti medalje prvim trem, ker so to edini in resnični zmagovalci. Kategorije po letnikih so tako ali tako bedarija, če ni vsaj 30 uvrščenih v vsaki kategoriji. Smiselne so le nad 50 let. Diplom ne bi bilo treba podeljevati, pri teku na 5 kilometrov pa bi morali biti moški in ženske ločeni. Pa cilj bi lahko bil bolje označen. Kak napihljiv reklamni lok bi se morda dal kje dobiti.

Čestitke organizatorjem in hotelu Veter, verjamem da bo drugo leto še boljše.
 Tekačiča
Še moji vtisi po dveh dneh.
Glede organizacije: za to, da so tek izpeljali prvič, se mi zdelo v redu. Res bi lahko prvi trije v kategoriji dobili medalje (no, ker bi jo potem tudi jaz dobila :lol: ). Strinjam se pa z Zdravkom, da smo že bili na kakšnem bolj znanem teku, pa recimo za enkrat večjo štartnino nismo dobili drugo kot vodo ali čaj. :oops:
Videlo pa se je, da so se trudili vsi. :clap:
Jaz sem si pošteno nategnila eno xy vez pod gležnjem, kar se je poznalo tudi na rezultatu saj sem se komaj prišlepala do cilja. :cry:
Po teku je sledila analiza v prijetni družbi, kjer smo :toast: in po kateri sem doma izgledala kot bi me vzeli iz pečice. :oops: Pa ne zaradi :drink ampak zaradi sonca. :lol:
Če se bo le dalo naslednje leto spet pridem. Če ne drugo, zaradi fajn družbe katere na tekih nikoli ne primanjkuje. :juhuhu:
 Tekačiča
Aja sem se pozabila zahvalit za fotografije. Hvala! :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
Ja točno tako.Za 6 €, ne moreš dobiti krznenega plašča. Vsak, ki ima saj malo veze, kako poteka priprava, organizacija, nabava stvari, donatorji, ki so potrebni za en tek, bo videl, da smo za 6€ dobili dovolj. Dobro diplome, ampak so bile :) tudi to nekaj velja :!:
Bo pa za drugo leto boljše, kar se tiče razglasitev na 5 km.

Ostali bi na analizi :toast: , imeli bi dobro družbo :TF) , ki ni prišla do besede :ignore: , pa še sonce, bi vas pošteno ogrelo, in to vse za 6€.

Lp.
Nazadnje spremenil bernarda, dne 13 Apr 2009, 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 Tekačiča
Bravo Bernarda! :clap:
No, tu in tam smo tudi mi usta odprli.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
MIKI1 napisal/-a:...vendar z svojim rezultatom sem bil zelo zadovoljen MIKI1

no vidiš. vsaj nekaj.
če bi počasneje tekel bi še sebe moral tako popljuvat kot si organizatorje.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Vetrov tek v Rušah je bil zgledno organiziran, edino sonca jim ni uspelo naprositi za malo manj ognja, a le komu bi.
Nobene gužve na prijavah, rezultati hitro objavljeni, dva menija, za repete nobenga problema, voda, sadje...pa samo 6 eur.
Moj rezultat je bil pričakovan in ustrezen mojemu trudu letos, za prvo tekmo sezone pa niti ne tako slab.
Sam bi namesto organizatorja rajši kritiziral tekače, ki so si progo krajšali po lastnih merilih. Pometajmo tam kjer nam metla seže.....
Vsem bi čestital za dober rezultat, še posebej Tae se je odrezal in seveda Bernarda, tudi Štefan je trgal, nekaj pa je bilo profijev in tu se ne da pomagati.
Inot ti pa trenirat, naš paradni konj pa takole :rol: al pa palačinke peč :wink:

Organizatorji dobro vam je šlo, še pridem :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Pa še lepe fočke smo dobili od organizatorja po mailu.Tudi to nekaj velja :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA