Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MIROSAN
Tudi jaz sem se udeležil tega lepega teka po ulicah Kranja in vsa pohvala organizatorjem , študentom za lepo izpeljan tek, pa tudi vreme je bilo krasno.Vsekakor naslednje leto se spet vidimo...
Uporabniški avatar
 husein
Čeprav sem Kranjčan, sem prvič sploh tekel po ulicah Kranja :oops:
Lep razgiban tek, razen organizacije, ki pa ni bila ravno vrhunska. Količki na koncu mosta, sprehajalci, slabo označen cilj (hvala janezU za opozorilo) oz. redar.
Z rezultatom, glede na to da ne tečem ravnine, zadovoljen.

A rezultati bodo objavljeni?
Zdravo

Tek po ulicah Kranja je zopet ponudil to kar mora tipični ulični tek. Pri sami organizaciji bi tudi sam pripomnil glede količkov, ki bi jih zaradi same varnosti tekačev morali odstraniti oz. potopiti in malce večja pazljivost redarjev saj smo se kar nekajkrat morali srečati z avtomobili. Pri hitrem teku in ostrih zavojih je to lahko precej nevarno.

Sam nisem več vodja tega tekmovanja bom pa morda v bodoče dodal zopet svoj prispevek, da se tekma dvigne na malce višji organizacijski nivo.

Zaključek tradicionalno dober pri Mayerju in končno v Brunarici v družbi vitezov in nekaterih drugih akterjev tekmovanja. Debate so bile izredno plodne :)

Lep pozdrav

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA