Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sem že doma. S 4. tekme Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih. To mi je še vedno eden lepših tekov v tem pokalu: prava tekaška proga, malce razgibana, narava...
Danes je bilo še vreme idealno za tek, ravno prave temperature...
Organizacija dobra, rezultati hitri...
Čestitke vsem tekačem, predvsem tistim najhitrejšim, ki ste stali na stopničkah :clap: :clap: , pa seveda tudi vsem, ki niste...vsi ste (smo) se potrudili po svojih najboljših močeh :laola .
S svojim tekom sem zelo zadovoljen, posebno me je navdušilo, ko sem doma pogledal lanski rezultat: lani 37:48, letos 36:14...razlika je očitna :D :!: ...To je zadostovalo za taetovo lestvico.

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:S svojim tekom sem zelo zadovoljen, posebno me je navdušilo, ko sem doma pogledal lanski rezultat: lani 37:48, letos 36:14...razlika je očitna :D :!: ...To je zadostovalo za taetovo lestvico.

LP, vencelj

Veš kaj je zanimivo Vencelj ? Ko sem tole tvoje prebral, sem mislil, da je omenjeni rezultat za na lestvico kratkašev (kao za 10km 36:14), no potem sem ugotovil, da govoriš o klubu 4. :D
tae napisal/-a:
vencelj napisal/-a:S svojim tekom sem zelo zadovoljen, posebno me je navdušilo, ko sem doma pogledal lanski rezultat: lani 37:48, letos 36:14...razlika je očitna :D :!: ...To je zadostovalo za taetovo lestvico.

LP, vencelj

Veš kaj je zanimivo Vencelj ? Ko sem tole tvoje prebral, sem mislil, da je omenjeni rezultat za na lestvico kratkašev (kao za 10km 36:14), no potem sem ugotovil, da govoriš o klubu 4. :D

Sorry, če sem malo nerodno napisal :oops: .

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA