Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tamy
ja,danes je bila na vrsti mednarodna tekma,miting,na katerega sem se (spet) udelezila.Naredili so novo kategorijo za nas kadetinje,tekmovalo nas je 5.Prijavljenih je bilo sicer 8 tekmovalk in bila naj bi cetrta,tako sem tudi pricakovala.Vendar sem startala kar dobro,ze takoj sla v odspredje in poskusila biti vseh 100m cimbolj spredaj.mna cilj sem pritekla prva in dobila zlato medaljo,za nagradno pa se velik kovcek(mi seze do popka),res velik,dobila pa sem tudi gorsko kolo za najboljso kadetinjo tekmovanja!
Uporabniški avatar
 Barb
Čestitam Tamy :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 vidkul
:D :D super :D
Kaj prikolice za kolo pa nisi dobila. Kam na kolo boš pa potem dala koveč?

:twisted:
Uporabniški avatar
 cyc
Še enkrat čestitam! 8)
Uporabniški avatar
 cyc
Sej imajo ziher tudi v Italiji kako žago za kovino ... :twisted:
Uporabniški avatar
 Staša
Oooo, bravo!!!! :D Ja nic, a se danes namalamo pri Tamy, ki bo castila za tole (se je nekaj dni nazaj pritozevala, da ima staro kolo)?

A ves, Tamy, vsak ki dobi medaljo, casti tule na TF. :)

Kaksen cas pa si imela?
Uporabniški avatar
 tamy
Staša napisal/-a:Kaksen cas pa si imela?

Cas ni bil nekaj posebnega,saj je pihal veter v napacno smer(beri:v prsi)-13:27.Se pa tudi pozna,da je to druga tekma in da se nismo v formi.naslednji teden bo cas boljsi,uvrstitev pa verjetno malo slabsa :roll:

aja,ni problema,vi se kar najavite!
Uporabniški avatar
 Staša
Mimogrede (sem se prej s tvojim PONOSNIM atijem pogovarjala), pozabila si malce bolj opisati prireditev. Štartnina, organizacija, kaj vse se je dobilo za to, kdo je bil organizator, pa tako... - take zadeve je dobro malce zabeležiti, da kdo kaj vzame za zgled... Poglej si kakšno drugo poročilo.

No, seveda, če želiš. Je vsekakor zanimivo, vsaj kar sem slišala. Sploh tisto o madžarskih tablicah :?
Uporabniški avatar
 tamy
ok.saj v bistvu o sami prireditvi on vec ve,kot jaz.mene je zanimalo samo kolo 8)
glede madzarskih tablic-za vse najboljse tekmovalce so podelili nekaj denarnih nagrad.razdelili so jih v vrednosti madzarskih tablic.tvoj rezultat primerjajo s svetovnimi rekordi,tvojo starostjo,bla bla,ne vem se s cim :? in to znese za nekaj tock,oni pa to pretvorijo v denar.tako je najboljsi dobil 500 evrov,nekateri 400 in "najslabsi" med najboljsimi 300 evrov 8)
moram pa povedat,da sem vesela,da nisem dobila evrov,ker bi mogla castit kosilo,pa drugim sladoled...ce pa dobim prakticno nagrado,pa nikomur nisem nic dolzna(ce sem lahko malo nesramna) 8) :lol: 8) :lol:
Uporabniški avatar
 vidkul
tamy napisal/-a:moram pa povedat,da sem vesela,da nisem dobila evrov,ker bi mogla castit kosilo,pa drugim sladoled...ce pa dobim prakticno nagrado,pa nikomur nisem nic dolzna(ce sem lahko malo nesramna) 8) :lol: 8) :lol:
To pa je bilo iskreno :D
Uporabniški avatar
 tamy
vidkul napisal/-a:
tamy napisal/-a:moram pa povedat,da sem vesela,da nisem dobila evrov,ker bi mogla castit kosilo,pa drugim sladoled...ce pa dobim prakticno nagrado,pa nikomur nisem nic dolzna(ce sem lahko malo nesramna) 8) :lol: 8) :lol:
To pa je bilo iskreno :D

heh,saj ni nic narobe,ce povem kkaor mislim,ne? :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA