Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav!
Mene so en dan prej najdli, za štafete, kjer sem tekel. Bilo mi je bilo prav zanimivo, saj je blo to zame prvič.
Bilo je sicer kar napeto, saj smo med štafetami prvi trije dili časovno različni pribilžno 30s.
mi smo bili sicer tretji, vendar sm zadovoljen, saj ravnina ni ravno pisana meni na kožo.

Lp Jure
Uporabniški avatar
 brankos
za Kamniški duatlon pa sem še jaz zbral pogum in se ga lotil. tko kot pri vse stvareh ki jih prvič počneš - malce težko, sprva mal nerodno ko padeš v ritem pa gre - in na koncu zadovoljstvo... - pa seveda - gremo še kdaj
 AinE
Gore, hvala za fotke. Sem gor, pa naša ta mala tud. :)
Prav tako kot Cveto sem tekla v štafeti, ki se je uvrstila na 4. mesto, torej tik za Cvetom. 8) Kolk se to dobr sliš, a ne? Zaostanek pa … saj ni važno :wink: .
Zanima me, kje je Cveto videl ravnino :shock: . Ravno je le tistih 600 m na stadionu. :D

Ugotavljam, da se duatlonov udeležujejo sami profesionalci. Kakšen rekreativec se še opogumi, žensk pa skoraj ni :( . No, kakšna članica še pride. Zaradi tega smo po kategorijah vse ženske tekmovalke vedno odlično uvrščene ne glede na to ali nastopamo v štafeti ali solo. Pa čas tudi ni pomemben. :D

Se vidimo na naslednjem duatlonu, E.
Uporabniški avatar
 brankos
gore napisal/-a:Hvala. Če rabiš kakšno sliko v večjem formatu, kar povej. Če je možno, jo bom še kaj uredil, če pa ne bo šlo, pač ne :bum:

če najdeš kakšno večjo fotko štartna št. 33 - se priporočam zanjo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA