Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lenči
Fotografij nimam, ker je fotkič ostal doma, no nekaj fotografov je bilo, na kakšno fotko le upam :D
Lušten tek ob Savinji, bilo nas je kar precej. Letos nisem imela toliko družbe, no vseeno pa sem kar pol poti preklepetala :oops: . Prav prijetno na takšnem teku, čas se meri s štoparico na roke, vendar je tek tisto, kar je najpomembneje.
Do obrata na krajši progi je bilo kar precej družbe, potem pa smo mi na 8.5km ostali zadaj osamljeni. Še dobro, da so nas kmalu pričeli srečevati vračajoči ta hitri in sem lahko spet navijala :clap: .
Pa Klateža sem spoznala, pardon :oops: on je mene prepoznal :clap: . Klepet s starimi in novimi znanci, res prijetno doživetje.
Letos sem se prvič udeležila Olimpijskega teka.Vzdušje je bilo prijetno in kar nekaj znancev, ki jih že dolgo nisem videla, sem srečala tam :) . Delo v Ljubljani in "spanje" v Celju naredijo svoje.
Vzdušje je bilo zelo prijetno, vse skupaj zelo sproščeno, nekdo, pa je moral biti tudi zadnji - tokrat sem bila to jaz :lol: . Sem bila pa vseeno zadovoljna, saj sem svoj čas iz Sežane močno izboljšala. Začetniku se pač mora nekje poznat.
Hvala Lenči za vzpodbudo pred obratom, res prav pride. Pa mojima dvema, ki sta mi zadnjih nekaj100m prišla nasproti. Pa me potem moj mali vpraša "Ti mami, zakaj pa tako počasi tečeš?" "Zato, ker ne morem hitreje :D " "Aha, potem pa v redu." in odteče naprej. Naslednje leto, ko zagotovo spet pridemo, bom šli pa tečt kar vsi trije.
sasa72 napisal/-a:...kar nekaj znancev, ki jih že dolgo nisem videla, sem srečala tam :) . ...

A ne da? :roll: :mrgreen:

lenči napisal/-a:Pa Klateža sem spoznala, pardon :oops: on je mene prepoznal :clap: ...

Če pa imaš vse na hrbtu napisano... :wink:

Aja, pa laufali smo tudi. Bilo je kratko ampak sladko...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA