Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZarkoM
Na http://www.treking.si so objavljene štiri sledi ultre. Prav zanimivo je kakšne variante smo uporabljali za prehod med KT6 do KT8. Matej je naredil prav lep izlet tam pod KT9 :-D

Slika
Modra: Matej
Rdeča: velbloda
Rumena: Žine

Udovičeva sled sicer kaže kot da ni bil na trekingu. Za telo sem prepričan da je bilo tam, morda pa je njegova duša res meditirala tam nad Predvorom. :-D

Žine, a so se ti je pri spustu iz Globokarja sateliti malce prestavili, ali pa dejansko obstaja še ena pot?
Slika
Uporabniški avatar
 žine
Hmm :( JanezU je izdal trenutno eno najbolj varovanih skrivnosti na Gorenjskem....nč, treba bo it na novo strasirat :D Moja sled je pa zelo zelo poučna, upam da se bom iz tega tudi sam kaj naučil...ker sta bila kompas in karta celo pot na varnem v ruzaku je sled bolj vigl vagl. Mislim da bosta že v Lučah spet na svojem starem mestu :D
Fantje so pa dejansko jurišal v Slatenik. Ker sem se že potikal tam notri, vem kakšna krasna divjina je to. Mislim da smo šli po isti poti, samo zgleda da so nekomu od nas amerikanci vklopli 100m napake... :D
lpŽ
 AinE
žine napisal/-a:Hmm :( JanezU je izdal trenutno eno najbolj varovanih skrivnosti na Gorenjskem....

:rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Darja
semjul napisal/-a::D

čestitke Mici je zakon za stopničke in seveda vsem ,ki ste opravili s progo v Bovcu.
Po GPS sledeh se vidi, da ste si dali duška in precej svobode, kar je tudi brati v poročilih.
Še enkrat BRAVO vsem! :laola

Hvala, in ti bom čisto po pravici povedala, da sva oba Micolina člana silno pogrešala Prvo ligo, upam, da sta zaključila s pikniki in komunalnimi igrami za letos in da se vidimo že v Lučah :D
Uporabniški avatar
 Darja
še1PR napisal/-a: Darja pa ostaja moj "ženski trekingški vzor"... :cast: :clap: :D

Jejžeš še1PR, menda ja ne :shock: , jaz samo za možem laufam :lauf: , klepetam na KT-jih, nadelgujem domačine, mačke, pse, ovce, koze, še celo z eno kačo sva se na hitro srečali. Vmes pa lačna, žejna, lulat....ja, ja, kar Andreja vprašaj! Ni mu lahko! :D
Uporabniški avatar
 še1PR
Darja napisal/-a:
še1PR napisal/-a: Darja pa ostaja moj "ženski trekingški vzor"... :cast: :clap: :D

Jejžeš še1PR, menda ja ne :shock: , jaz samo za možem laufam :lauf: , klepetam na KT-jih, nadelgujem domačine, mačke, pse, ovce, koze, še celo z eno kačo sva se na hitro srečali. Vmes pa lačna, žejna, lulat....
No vidiš! A je lahko še kak boljši vzor? :D
Darja napisal/-a:Ja, ja, kar Andreja vprašaj! Ni mu lahko! :D
Tud Pajku, pa MihiPR, pa Fiftiju, pa hmmm a je bil še kdo?... ne! :wink: :D
Uporabniški avatar
 Darja
He, he, a ne Alja, so pa zato nagrajeni z najino prijetno, veselo, poskočno, nasmejano in vedno optimistično družbo! Če veš! :roll:
Uporabniški avatar
 še1PR
Darja napisal/-a:He, he, a ne Alja, so pa zato nagrajeni z najino prijetno, veselo, poskočno, nasmejano in vedno optimistično družbo! Če veš! :roll:

:lol: Ja, ja, se imam še kaj od tebe za naučit...! :wink:
 matej-jethro
Torej, Slatenik! Svaka mu čast!! Me veseli, da ni bil Humski potok, ker to bi bilo res bolj za softiče :D Kvalitetna izgubljanja so mi mnogo bolj pri srcu.
Komaj čakam naslednjo bitko, da končno potegnem eno kulturno linijo in materi zaprem usta, ko me v sredini tedna sprašuje:" O, sin moj, a so te že našli?"

Karta, kompas & rock n' roll ter se vidmo, k se zagledamo :wink:
 Nataša
No, če ne boš pa enkrat na lotu zadel pa si boš kupil Chucka Norrisa namesto kompasa in potem boš prvi in najjači in vsi se te bodo bali. Tko bo.
Uporabniški avatar
 jozeg
Razprava na to temo kaže, da je Bovec pustil globok vtis in
ostal v lepem spominu, tudi nama z ženo, ki sva se letos tretjič
lotila ultre. Ko sem gledan posredovane GPS sledi, sem videl da
nama je uspelo poiskati primerno pot, skoraj po istih bližnjicah,
kot velblodoma, res pa sta mojstra prehitra. Sicer pa za mene
najlepši del poti od KT8 naprej po grebenu - škoda, da je bilo
premalo časa za razledovanje (da ne pozamim še okrepčevalnice
z dobotami KT8).
Bravo GRS Bovec (Jure in Robi) - hvala za odkrite strezice na Polovnik
po njem ter nazaj v dolino.