Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 še1PR
ZdravkoC napisal/-a:@50cent - dolgo si rabil, da se ti je vrnil smisel za humor :D
:rol: :rol: :rol: ni čudno, ko me je že tam po progi tako zabaval, da so naju zaspana teleta gledala, ko v nova vrata, ptiči vsi histerični plesali okrog gnezd, kwa dogaja in konji v galopu dirjali stran, so mislili, da je potres, ko so poslušali moj smeh!!! :lol: :lol: 50cent je RES CAR!!!

@50cent: ej, čist vsega ni treba izdat!!! :wink: :oops: Kot vem, si me že prijavil na tisti osnovnošolski izpit.... :wink: :cmok: :rol:
Uporabniški avatar
 še1PR
IRA napisal/-a:...Alja pa ... je pač Alja, vedno pripravljena na spremstvo in pomoč pa če gre za 30km :-- ali pa za 100km :clap:
Hmmm, odvisno koga spremljam!!!! :wink: :D (če bi bilo čisto tako kot je napisano... morda premislim o s.p. al pa kar skupi d.o.o. odpreva IRA! :wink: :D )
Uporabniški avatar
 IRA
še1PR napisal/-a:
IRA napisal/-a:...Alja pa ... je pač Alja, vedno pripravljena na spremstvo in pomoč pa če gre za 30km :-- ali pa za 100km :clap:
Hmmm, odvisno koga spremljam!!!! :wink: :D (če bi bilo čisto tako kot je napisano... morda premislim o s.p. al pa kar skupi d.o.o. odpreva IRA! :wink: :D )

Madona ... tole bi pa bil biznis ...
Priprave pred tekom ... spremstvo in sestavljanje "pacientov :mrgreen: " po teku ...

Hi hi hi
Uporabniški avatar
 matjaz
JA VSEM CESTITKE, vsakdo ki pretece Biel je z drugega planeta. Sam se svojega spomnim po insertih. Zanimiovo da ni slabih, tezkih, ampak je se vedno vse kot da sem gledal film. Ni bilo lahko, je pa zato dozivetje ki ga ne pozabis. Higin tebi pa se posebej cestitke.
Uporabniški avatar
 natasa
Nataša napisal/-a:Nataša, kako boš pa zdaj počivala/tekla? Me zanima, kakšna je regeneracija po takem doživetju - psihična in fizična ...

Sem trenutno na tekaškem dopustu :wink: . Od Biela še nisem tekla, sicer noge ne bolijo več, čutim pa, da še niso "taprave". Sicer pa so še naslednji trije tedni namenjeni regeneraciji in počitku, kar ne pomeni, da ne bom tekla, ampak bo to tek za "dušo". Potem bo treba pa spet garat za Logarsko :? .

Psihične regeneracije pa mislim, da ne rabim, saj ste mi vi nafilali baterije, ki bodo držale do konca leta :wink: .

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 19 Jun 2009, 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA