Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hoj vsem in lep pozdrav po 4. teku na Menino planino. Bilo nas je 21 - 3 dekleta in 18 fantov uživačev na izjemno lepi poti od Gornjega Gradu do doma na Menini. Imeli smo vse, predvsem pa veliko klanca. Podatek, da se v štirih kilometrih in pol dvigneš za višinski kilometer, pove vse.

Hvala prijaznim organizatorjem iz PD Gornji Grad za organizacijo - bilo je super.

Prihodnje leto se bom potrudil in pravočasno naredil reklamo za ta izjemno lep tek (hm, za nas počasne bolj pohod), ker si zasluži bolj številčno udeležbo!
ero napisal/-a:hoj vsem in lep pozdrav po 4. teku na Menino planino. Bilo nas je 21 - 3 dekleta in 18 fantov uživačev na izjemno lepi poti od Gornjega Gradu do doma na Menini. Imeli smo vse, predvsem pa veliko klanca. Podatek, da se v štirih kilometrih in pol dvigneš za višinski kilometer, pove vse.

Hvala prijaznim organizatorjem iz PD Gornji Grad za organizacijo - bilo je super.

Prihodnje leto se bom potrudil in pravočasno naredil reklamo za ta izjemno lep tek (hm, za nas počasne bolj pohod), ker si zasluži bolj številčno udeležbo!

Pridružujem se Erotu - bilo je izredno prijetno. Vse skupaj malce bolj skromno, zato pa toliko bolj prijazni in pridni organizatorji. Kakšna neverjetna razlika z mondeno Kranjsko Goro! Res nas je bilo samo 21 tekačev, proga strahotno težka, sam sem bil s svojim nastopom sicer zelo razočaran, naj pa bo udeležba drugo leto bolj številčna, saj je to res izredno težka in čudovita proga. Pridite drugo leto!

Hvala organizarorjem za trud in sotekačem za družbo, Uroš
ero napisal/-a:hoj vsem in lep pozdrav po 4. teku na Menino planino. Bilo nas je 21 - 3 dekleta in 18 fantov uživačev na izjemno lepi poti od Gornjega Gradu do doma na Menini. Imeli smo vse, predvsem pa veliko klanca. Podatek, da se v štirih kilometrih in pol dvigneš za višinski kilometer, pove vse.

Res škoda, da nisi prej povedal, ker sem se potikala po tem koncu,
tako sem pa sama šibala iz Luč do Solčave in nazaj :( .

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA