Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jozet
Vsi, ki si želite si lahko še natisnete svoj končni čas, ki ste ga odtekli na 18.-tem maratonu državnosti. Oblikovanje diplom je izvedel Simobil in se izvaja na njihovi strani Bližnjica do tiskanja.

To je hkrati tudi moj zadnji objavljeni prispevek za Društvo maratoncev iz Celja. Ne zmorem več, preveč je bilo vsega!
Špela žal, moje obljube, da bom naslednje leto zopet natančno umeril progo ne bom mogel izpolniti. Vendar tako kot sem ti že omenil, je za rekorde na 10km zame edino veljavna steza, vse druge poti in odtečeni časi na njih, pa zavisijo od marsičesa...

Lep dan še naprej, Jože.
Jože, naredil si veliko delo, kritike se sploh ne nanašajo nate, ravno nasprotno: res cenim tvoje delo, tvoj trud in tvoj pristop k organizaciji dogodka, ki je bila zelo dobra. Prepričana sem, da lahko to rečem tudi v imenu večine drugih tekačev. Škoda bi bilo, za vse skupaj, če se odločiš, da se tega ne greš več. Upam, da k temu ni botrovalo moje pisanje. Na podlagi tvojih zapisov in na podlagi sicer kratkega pogovora v Laškem imam o tebi zelo dobro mnenje. Pa tudi odličen tekač si!

Vsaj na tekih se, upam, še kaj vidimo!
Spomnim se, ko mi je pred davnimi leti stranka, ki je imela trafiko povedala, da je bila pri njej stranka in iskala blago, ki ga ni imela na zalogi. Seveda je je takoj naslednji dan šla k dobavitelju in nabavila tisti artikel in še kaj podobnega zraven. Seveda tiste stranke, ki je tisti artikel iskala, ni bilo nikoli več na spregled in tudi tistega artikla ni prodala še nekaj časa. Nauk? Mislim, da je jasen.

Glavno je, da smo s svojim delom in vloženim trudom zadovoljni in smo dali vse od sebe, ali celo še več. Kritike so, kritike bojo,... ko jih j..e (predelava Zmelkoow: Problemi so, problemi bojo, k..c jih gleda.).

Vedno so možnosti za izboljšave, a te pridejo sčasoma.

Srečno na naslednje leto.
nana napisal/-a:
C v I k L napisal/-a: Že med samim tekom smo imeli nekateri tekači(ce) oz. tekmovalci(ke), težave z štartnimi številkami, ker so nam med tekom – tekmovanjem, odpadale oz. razpadale.

Lani bi bila tvoja kritika morda na mestu, letos pa ni... Skupaj s štartnimi številkami smo dobili sponke (knofle, da boš razumel), s katero bi si številko lahko pripel. Če si jo nisi, je to tvoj problem.
Meni se zdi, da si se s svojim obnašanjem že dovolj blamiral, pa lahko sedaj počasi nehaš. Tvoja mladost ni nobeno opravičilo. Odrasti že!

In kaj praviš na to če ti povem sem imel številko pripeto s sponko oz. knoflo?
Pa nebi zdej o obnašanju in mladosti s tabo debatiro . . . seveda se bom pa mal oglasu če nekdo o men piše neresnico!

Lep dan še naprej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA