Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

INOT napisal/-a:Tokrat sem se resnično potrudil in napisal daljše poročilo, ki pa se je med nalaganjem zbrisalo. Bes je bil seveda nepopisen, zato bo to verjetno moje zadnje javljanje na TF.

@INOT, če prav razumem, si se moral ponovno prijavit, a ne? V tem primeru, greš samo nazaj (vse kar si napisal je še vedno tam), vse označiš, skopiraš in se ponovno prijaviš. Pol pa vse skupaj prilepiš v prazen okvirček in stvar je rešena.Slika

P.S. Ne ga srat Inot, te bomo ja pogrešali.
semjul napisal/-a::D

Sljemenski maraton me je s progo prepričal. Prava gorska proga s spusti in strmimi vzponi.Če bi jo tekel za trening, bi v njej užival kot na malokateri, na tekmi pa je treba malo več. Malo stisniti.
Čas 4:47: 40 me je postavil na 23.mesto absolutno in na 8. v kategoriji, pred menoj so od Slovenskih imen sama znana Miro, Barič, Lekše, Meža.
Začel veliko prehitro, ko me po 3.km prehitel Miro, sem si rekel opa prehiter si počasneje. V tretjem sem imel težave s krči v mečah, (mislim da je to posledica podviga prejšnjega tedna), kar se mi je poznalo v tretjem krogu za 15 minut v primerjavi z prvima dvema, ki sem ju odtekel z 3:01.
Vendar sem zadovoljen tako s progo kot z organizacijo, prijaznostjo gostiteljev, kot z čudovitim okoljem, celo vreme je zdržalo.
Sedaj le še počakam, če dobim po pošti majico moje velikosti, kot mi je bilo obljubljeno in Sljemenskemu maratonu lahko dam oceno odlično!

Semjul,
majicu sam ti slala poštom (preporučeno) na adresu koju si mi ostavio. danas mi se vratila :(
moj mail je: rajic.zana@gmail.com
budući da jako želim ocjenu pet, ajde se javi pa da to rješimo :))))
lijepi pozdrav,
žana

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA