Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No, sicer jaz pravim, da mi za rezultate ni glih kaj, samo, da ti pa napišejo zraven DNF, ti pa si prišel v cilj, to se pa ravno ne spodobi počet, cifre gor ali dol. Pa sem se malo pritožila, ker jaz s čipom sem bila med posamezniki, moji sotekačici pa je vzela megla, ki je seveda takrat ni bilo nikjer opaziti (no, morda se je skrivala tam pri 15ih stopinjah in rahlem vetrčku, ki smo ga imele na progi celih 7 km :-- ). No, rezultat je pa takle - organizatorji so se mi za zmedo opravičili, baje se bodo potrudili dati med uvrščene in še nagrado za 3. mesto med ženskimi ekipami baje dobimo po pošti. :laola Bravo za njih in seveda za nas.
Loni napisal/-a:No, rezultat je pa takle - organizatorji so se mi za zmedo opravičili, baje se bodo potrudili dati med uvrščene in še nagrado za 3. mesto med ženskimi ekipami baje dobimo po pošti.

Če se pa še spomnimo, da smo debelo minuto čakali na štartu, da Matjaž odbrzi mimo, smo pa sploh taglavne :)
Če pišeš pozno, res nimaš kaj pisat. Velike majčke (na Romerlaufu pa majhne), ladjica se ni potopila, pivo ni stopilo v glavo (šele po 3 mi je ob poglegu na transparent kapnilo, da je alkoholfrei, tekačev sem srečal v nedeljo na Bazi 20, to bi bilo vse, da se ne ponavljamo.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 04 Avg 2009, 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Danes sem po pošti iz Bodendorfa dobil še eno majčko, malo drugačno od tiste prej- rdeče bela. brez napisa na hrbtni strani, malce drugačen kroj. S čim sem si jo zaslužil, ne vem, verjetno že z startom . :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA