- 26 Jul 2009, 15:09
Na Dolenjskem je blo fajn,
zato je prav, da se to obelodani in seznani širšo javnost. Po včerajšjem "Romerlaufu" (poročilo za Romerlauf in Ossiacher sledi po 30.07.) sem si vzel tale tek za iztek in ga opravil z kar precej težavami v začetku, nato pa mi je bilo kar žal, da je teka konec. Kratka razgibana proga je zahtevala precej napora od utrujenih nog. Za nekatere je ura štarta bila malo prezgodnja, vendar se je izkazalo, da je kar prava,
kasneje je bilo že precej vroče.Teka je bilo hitro konec, začela se je degustacija peciva in drugih dobrot. Po ogledu muzeja izgnancev je sledila še malica, žrebanje nagrad, podelitev priznanj nahitrejšem, vmes smo si ogledali še otroške teke, le sence je zmanjkalo za vse, so bili pa zato vsi nagrajeni.
Po teku je sledilo še povabilo na druženje članov DTP Trebnje ob polni mizi pri tekaški familiji Kovač, kjer ni manjkalo ničesar
. Pravijo, da so jim taki zaključki v navadi, kar ni nič slabega, samo popestritev druženja in izmenjava izkušenj, pri nekaterih pa tudi kovanje načrtov za naprej. Za opisovanje njihovih aktivnosti pa mi zmanjkuje časa, samo omemba teka Rim -Trebnje naj trenutno zadostuje.
V planu imam še kak tek na Dolenjskem, za kaj več je urnik preveč zaseden.

Po teku je sledilo še povabilo na druženje članov DTP Trebnje ob polni mizi pri tekaški familiji Kovač, kjer ni manjkalo ničesar

V planu imam še kak tek na Dolenjskem, za kaj več je urnik preveč zaseden.
S polno truda do povprečnosti!