Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljen David!

Iskrene čestitke za podvig (žal, z zamudo - dopust) tudi z moje strani in seveda, hvala za krasno poročilo. Veseli me, da ti je uspelo. Verjamem, da bomo kaj kmalu prebrali še kakšno zanimivo poročilo o tvojih podvigih!

Drži se in lp. Zvone
Uporabniški avatar
 AVI
Hvala vsem za čestitke, res je bilo lepo. Vencelj tudi tebi čestitke ob tvojem podvigu...je pa lepo vedeti, da še nekdo ta isti čas nekje v bližini kroži, zato sem mogel "zavzeti" nekaj prostora v vpisni knjigi....žal mi je le, da nisem fotkal.... :lol: :lol:

Zvone upam, da se mi kdaj uspe, pridružiti se ti na kakšnem potepanju tam gori na štajerskem koncu...seveda če me boš hotel vzeti s sabo... :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 zvone
AVI napisal/-a:
Zvone upam, da se mi kdaj uspe, pridružiti se ti na kakšnem potepanju tam gori na štajerskem koncu...seveda če me boš hotel vzeti s sabo... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdravljen David!

Seveda ti bo uspelo! Malo "spremebe" nikoli ni odveč! Torej vabljen - kot vedno tudi v "toti konec" in na Koroško ( K-24) . Z velikim veseljem se ti pridružim - če bo to možno. Ko pa bom spet imel namen zapoditi se kam, ti še pravočasno sporočim.

Lep pozdrav iz MB! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA