Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

tradicionalno odlična organizacija, s prijetnim vremenom in takisto družbo je prepričala, da bo tudi drugo leto vredno se vrniti. spet smo bili najštevilčnejši :clap: zato je bila nervoza :drink upravičena ( higiena je pač pol zdravja :D ) , tudi zadovoljstvo ob vege enolončnici je bilo na visokem nivoju, srečelov kot zanimiva popestritev, volitve se bodo pa tudi lažje dobile s slastnim sladoledom. julija nam bo še hoditi na dopust :idea:
Evo, da še jaz na kratko opišem moj nastop v Zagorski dolini, s katerim nikakor nisem zadovoljen :? :evil:, verjetno moj najslabši tek letos :roll:
No, kokrkoli že prvi kilometri so še leteli pod 4 min/km potem sem pa izgubljal hitrost iz kilometra kilometer in od 7 kilometra praktično več nisem uspel teči pod 4.20 min/km :cry: :twisted:, tako, da sem se v cilj privlekel skoraj popolnoma izčrpan z rezultatom 42.56, ki je več kot 2 minuti slabši kot lansko leto...pa še lansko leto je bila za moje pojme težja proga, saj nas je na koncu čakal en lep klanček...
Drugače pa super organizirana prireditev, edino pogrešal sem še kakšno postojanko z vodo, odlična TF družba, tako, da se drugo leto verjetno zopet vrnem na ta tek, upam, da kaj bolje pripravljen...
Ja, nč sedaj pa priprava na TF-10tko, kjer upam, da bom tekel kaj bolje oziroma hitreje... :roll:

p.s.: čestitam vsem medaljistom ter vsem ostalim za odlične rezultate... :clap: :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA