Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kljub nekaterim slabšim komentarjem iz preteklih let...sem se tega teka udeležil v prepričanju da bo to odlično organizirana prireditev.Kajti prireditve na katerih ima "prste vmes" moj prijatelj Janez Ferlic,ne morejo biti slabo organizirane in nič se ne prepušča naključju.
Proga zelo lepo speljana in natančno izmerjena...vreme toplo ampak ne prevroče (v odnosu na druge teke)...okrepčevalnice OK...relativno veliko število tekačev (250)...zeloooo veliko TF-zastopstvo.
Nekateri zlobneži bi zdaj pridodali,zakaj ni bilo toplega obroka?...pa to...pa uno.
Skratka meni je ta tek bil zelo všeč in najbrž se ga bom redno udeleževal.
Graja je naslovljena edino na lokalne vodilne strukture ki ne naredijo nič pri popravilu dostopnih cest do tega turističnega biserja.
Letos sem na Gorenjskem naredil kar nekaj km :Kropa,Mošnje,Bled,Kranjska Gora.

@Bali,Skrb...veseli me da smo se spoznali.
Čestitke Janezu in vsej ekipi, ki je v Kranjski gori pripravila in organizirala odlično tekmo. Vzdušje na štartno-ciljnem prostoru so popestrili odličen povezovalec programa, super glasba in pa stojnice s športno opremo in prehrano.

Razdalja in km oznake izmerjeni v nulo - bravo Janez! Hiter izračun in objava rezultatov.

TF zelo številčen. Z rezultatom in uvrstitvijo sem zelo zadovoljen in kot kaže, se forma za Berlin stopnjuje.

Hvala za družbo, prilagam nekaj FOTK, žal tokrat brez posnetkov s proge.

Lepo tekajte, Matjaž
Najprej hvala lepa vsem za čestitke!!!

Seveda pa teka ne bi bilo brez zato se vidimo ponovno prihodnje leto najprej 25.6. na Andrejčkovem teku - 16. teku na Vršič in seveda še na 10ki, kot vedno 15.8.

Hvala tudi naši ekipi in pa Janezu za detajle!!!

Se vidimo drugo leto!!!

Samo
[quote="MatjazV"]
TF zelo številčen. Z rezultatom in uvrstitvijo sem zelo zadovoljen in kot kaže, se forma za Berlin stopnjuje.

Ja se strinjam, da si z uvrstitvijo lahko zadovoljen, tvoj priimek pa pove vse! :clap: :clap: :clap:
jpotoc napisal/-a:Leta 2004 je bila Kranskogorska desetka moje prvo tekmovanje v življenju.Takrat sem za to progo porabil 44:00 minut, v 2009 37:26.

Janez, v 5-ih letih si dosegel boljši čas, kot imam tudi sam željo na tej razdalji. Zelo dobro. :clap: :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA