Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa je za nami še en lep tek za Gorenjski (in Slovenski) pokal.
Vidi se, da je pokal dobro zapeljan: vsi teki so organizacijsko na visokem nivoju, udeležba dobra, močna konkurenca :arrow: tudi v Dovžanovi soteski je bilo tako :!:
Dopoldne nas je v Jelendolu pozdravilo krasno vreme in prijetno svež zrak, no, na soncu se je potem kar dobro ogrelo in imeli smo srečo, da je lep del proge ostal v senci.
S svojim tekom sem lahko zelo zadovoljen, uradni rezultat je samo za 1 sekundo :!: slabši kot lanski :D . Tega glede na moje aktivnosti v zadnjem času nisem pričakoval.
Lepo je bilo spet srečati znance iz GP (moj zadnji tek za pokal je bil 30. maja na Visokem)...
Po teku sva z Romano svoj izlet nadaljevala do Begunj (Draga), Bleda in Bohinja. Nato sva si privoščila še en vzpon na Ratitovec in se preko Soriške planine zapeljala domov... :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 RoKo
V hladni oazi letošnjega poletja smo odtekli lepo dirko. Mislim da ni nobenemu žal, da se je udeležil tega tekmovanja. (morda tistim, ki so ostali brez palačink :wink: ) Standardno vse po "regolah", zaseka, palačinke in dobra organizacija, prvič sem tekel progo brez vzpona proti cilju, svoj čas bi izboljšal tudi s tem hribčkom. Glede na to da je tekma štela za SLO pokal sem srečal druščino, ki jo srečujem že zadnje 4-5 tekov.(Dolenjci)
V pogovoru z tekači je bilo slišati kar precej negativnih komentarjev o teku prejšnji dan na Bledu. Torej le ni bilo vse tako kot hvalijo. Pa ne bi o tem, ker me ni bilo tam.
Dolžanki pa vse pohvale z moje strani.
Morda bo v bodoče za vse večje število tekačev potrebno razširiti štartni prostor.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA