Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vsem hvala za lepe besede. :heart :D
Naredil sem malo korekcijo besedila (moja napaka), namreč na UTMB je baje namesto predvidenih 2300 štartalo celo 2382 udeležencev. Na cilj je torej prispelo le 52 % udeležencev.
Bolečina v pokostnici še ni spustila, najbolj pa je bolelo danes, ko sem se moral v Logarsko peljati z avtom, gledat kako so drugi laufali 75 km.
:arrow: Ko najdem malo časa, bom pa še par panoramskih fotk iz UTMB pripopal :wink:
 spela*
Uf ... čestitke! To pa je dosežek! :cast:
Uporabniški avatar
 MarP
Zaradi poškodbe (plantarna fascija) sem malo odsoten s foruma, tako da sem vaše uspehe moji dragi prijatelji malo pozno zaznal.

Z eno besedo NORO. Čestitke vsem trem.

Lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
v današnji prilogi Gorenjskega glasa Kranjčanka (mislim, da je na spletu žal še ni) berem intervju s Simono :)

bravo še enkrat!!!! vidim, da so spomini še kako živi :)

btw: Simona, sem te včeraj mogoče videla v nakupovalnem centru :roll: :?:
 Jožko
Marjan hvala za to objavo je res super.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mater tale Chamonix ima pa res nekaj posebnega na sebi vzdušje in vse kar je še poleg.
Bo trebna pamet v roke pa nekaj narediti v tem smislu ha,ha.
Se vidimo v Chamonixu ali pa na Mont Blancu ponovno nekje julija 2009 ponoven vzpon.
Bravo za info Marjan.
Lepo se mejte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Super predstavitve, hvala marjan
Ko sem snoči gledal te posnetke, me je kar dvigovalo ... spomini ...
Prijave za 2009 so odprte. Doslej se še ni na listi prijavljenih prikazal noben Slovenec.
 marjan
ZdravkoC napisal/-a:Doslej se še ni na listi prijavljenih prikazal noben Slovenec.

Na Tour du Mont-Blanc za leto 2009 bodo nastopili:

The North Face Ultra Trail du Tour du Mont-Blanc 2009 (166 km +9400 vm)
4047 VENCELJ Toni

The North Face Ultra Trail Courmayeur-Champex-Chamonix 2009 (98 km +5400 vm)
8750 PODGORNIK REŠ Ruth

Sur les Traces des Ducs de Savoie 2009 (105 km +6700 vm)
9373 KOŠMERL Stojan

Dajmo Ruth, Toni in Stojan :D

Držimo pesti zanje,
Marjan
• UTMB® : 166 km in 9.400 m višincev - 46 ur maxi limit. Start petek, 28. Augusta ob 18:30 v centru Chamonix Mont-Blanc.
• CCC® : 98 km in 5.600 m višincev - 26 ur maxi limit. Start petek, 28. Augusta ob 10:00 v centru Courmayeurja (Italija).
• Sur les Traces des Ducs de Savoie : 105km in 6.700 m višincev. Start v soboto, 29. augusta ob 5:00 v centru Chamonixa Mont-Blanc.
• La Petite Trotte à Léon : 250 km in norih 18.000 m višincev, seveda vzpona. Start ponoči 25./26. august v centruChamonixa Mont-Blanc.

Noro ... dajmo naši :Fslo
Ruth, Toni in Stojan !

Pred vami je res nepozabna tekma in upravičeno se lahko veselite izjemne izkušnje! Koliko vas poznam, ni nobenih zadržkov, da vam, ob koliko toliko normalnih okoliščinah ne bi uspelo. Ne bo lahko, a bodite trmasti - po dežju pride vedno sonce, tudi ko se vam bo zdelo, da je napor le prehud, ne obupajte, naslednjih 5 minut, se bo vam "odprlo" in slika bo čisto drugačna.

Cilj v Chamonixu čaka na vas!

Uspešen nastop in nepozabno doživetje vam želim! Zvone
Danes se gre pa zares :D

Kot zanimivost posredujem javljanje hrvaških tekmovalcev. Ukinjena je druga tranzicija v Švici, tako da jim bo teže. :(

Lahke noge želim,
Marjan

"pozdrav iz Chamonixa od Simuna, Ivane, Maika i mene, vremenska prognoza dobra, rezultatska tak-tak. Ja cu riskirat pa kom opanci kom ... Ukinuli su drugu tranziciju, samo Courmayeur ostao, bit ce teze. Ivana starta u 10, mi u 18.30, c ya"

Tukaj lahko spremljate tekmovalce:

http://utmb.livetrail.net/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA