- 10 Avg 2009, 14:13
Ne vidim problemov glede proge...ravno to je čar teka "štirih srčnih"...v kolikor bi si želel teka po "zelo" urejnih poteh potem bi si pač izbral drugo prireditev....tako, da glede poteka same trase teka, bi bilo škoda karkoli spreminjati, še slabše pa karkoli urejati... pač je potrebno biti previden...
Edina kritika tokratnega teka z moje strani je okrepčevalnica na cilju...ampak o tem so že dosti pisali moji predhodniki....glede na vso vodo v Bohinju, le te ni bilo...
Drugače pa čestitke za organizacijo in dobro hrano na cilju...
Srečno!
bohinj napisal/-a:Veseli me, da vam je 12 tek štirih srčnih mož bil všeč. kar pa se tiče same proge je pa tako. Tudi mi se z določenimi deli proge ne strinjamo, bi se dalo marsikaj urediti, a žal ne smemo...Triglaski narodni park... čeprav se domačini zavedamo, da bi z ureditvijo poti olajšali tudi marsikateri zvin, ki nastane ob preskakovanju ovir, pa ne le za tekače, tudi za morebitne sprehajalce.
Ne vidim problemov glede proge...ravno to je čar teka "štirih srčnih"...v kolikor bi si želel teka po "zelo" urejnih poteh potem bi si pač izbral drugo prireditev....tako, da glede poteka same trase teka, bi bilo škoda karkoli spreminjati, še slabše pa karkoli urejati... pač je potrebno biti previden...

Edina kritika tokratnega teka z moje strani je okrepčevalnica na cilju...ampak o tem so že dosti pisali moji predhodniki....glede na vso vodo v Bohinju, le te ni bilo...

Drugače pa čestitke za organizacijo in dobro hrano na cilju...

Srečno!