Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

bohinj napisal/-a:Veseli me, da vam je 12 tek štirih srčnih mož bil všeč. kar pa se tiče same proge je pa tako. Tudi mi se z določenimi deli proge ne strinjamo, bi se dalo marsikaj urediti, a žal ne smemo... :? Triglaski narodni park... čeprav se domačini zavedamo, da bi z ureditvijo poti olajšali tudi marsikateri zvin, ki nastane ob preskakovanju ovir, pa ne le za tekače, tudi za morebitne sprehajalce.

Ne vidim problemov glede proge...ravno to je čar teka "štirih srčnih"...v kolikor bi si želel teka po "zelo" urejnih poteh potem bi si pač izbral drugo prireditev....tako, da glede poteka same trase teka, bi bilo škoda karkoli spreminjati, še slabše pa karkoli urejati... pač je potrebno biti previden... :wink:

Edina kritika tokratnega teka z moje strani je okrepčevalnica na cilju...ampak o tem so že dosti pisali moji predhodniki....glede na vso vodo v Bohinju, le te ni bilo... :lol: :lol: :lol:

Drugače pa čestitke za organizacijo in dobro hrano na cilju... :D :D

Srečno!
Ja, človek o nečem razmišlja in... butne. Potem pa ugotovi, da pri tem razmišljanju ni upošteval vseh okoliščin, dejstev,... zato ima AVI prav. Tek okoli bohinjskega jezera je prav zaradi proge edinstven in zato se ga bom udeležil še v bodoče.
proga bla super ni kaj boljš k po asfaltu nabijat hrana tudi na koncu tko da kr tako naprej edino kako barvo majice spremenit k smo vsi dobil bolj he he ženstvene barve pa glede kake vode na koncu no ja tudi to ni blo tako hudo saj je blo he he dosti pira :laola :laola
[quote="AVI"]
Ne vidim problemov glede proge...ravno to je čar teka "štirih srčnih"...v kolikor bi si želel teka po "zelo" urejnih poteh potem bi si pač izbral drugo prireditev....tako, da glede poteka same trase teka, bi bilo škoda karkoli spreminjati, še slabše pa karkoli urejati... pač je potrebno biti previden... :wink:

[/quot="AVI"

Ja glede proge se tudi jaz strinjam, da taka kot je, je lepa in zanimiva.
Drugo leto pa spet.
Naj pohvalim še vegetarjanski obrok, res je bil dober in slasten. :laola

:wink:
Ja definitivno me v Bohinju na tem teku ne vidijo nikoli več! Organizacija je bila kmmmm ne bi izrekel te besede pa da za tako "nizko" štartnino niso naštimali čipov ampak sta možakarja to delala ročno in to kako.Moj prijatelj ki me je čakal v cilju je stal zraven niju in je videl kako se piše edn je rekel številko tekača drugi je pa kar malo posvoje obračal številke na papir mislim podn!!!!!!!! Da o tem da v cilju ni bilo dovol pijače ne govorim.Nikakor nisem mogel priti do tistega kozarčka vode ali česarkoli so že imeli tam v tistem sodu ki je bil samo eden in takoj prazen.Pa da o zavlačevanju podelitve in zelo slabem ozvočenju in nestrokovnosti napovedovalca ki je bil po moji oceni pošteno nadelan sploh ne govorim.
Povzetek tega je Bohinjski tek ne hvala!!!!!!!!!
Lep pozdrav vsem skupaj
Gregor Bizjak napisal/-a:Ja definitivno me v Bohinju na tem teku ne vidijo nikoli več! Organizacija je bila kmmmm ne bi izrekel te besede pa da za tako "nizko" štartnino niso naštimali čipov ampak sta možakarja to delala ročno in to kako.Moj prijatelj ki me je čakal v cilju je stal zraven niju in je videl kako se piše edn je rekel številko tekača drugi je pa kar malo posvoje obračal številke na papir mislim podn!!!!!!!! Da o tem da v cilju ni bilo dovol pijače ne govorim.Nikakor nisem mogel priti do tistega kozarčka vode ali česarkoli so že imeli tam v tistem sodu ki je bil samo eden in takoj prazen.Pa da o zavlačevanju podelitve in zelo slabem ozvočenju in nestrokovnosti napovedovalca ki je bil po moji oceni pošteno nadelan sploh ne govorim.
Povzetek tega je Bohinjski tek ne hvala!!!!!!!!!
Lep pozdrav vsem skupaj

Popolnoma ista zgodba tudi lani, z rezultati mučkanje, napovedovalec kr neki.
Ponavadi se iz napak učimo, a tega v Bohinju ne poznajo.
Dodala bi še en komentar glede otroškega teka. V razpis za drugo leto napišite,da je potrebno otroke tudi prijaviti na tek . Mi in še nekaj drugih staršev,smo sklepali,da otrok ni potrebno prijaviti na tek,ker je bil tek netekmovalnega značaja. K sreči smo potem v zadnjem hipu še prijavili otroka,da sta dobila številko in nastopila na teku.
Potem pa sama trasa otroškega teka! Speljana je v eno smer nato obrat in po isti poti nazaj. Problem vidim v srečevanju prvih,ki se že vračajo z zadnjimi,ki jih pogosto spremljajo še starši. Opazila sem,da je malo manjkalo,da se niso zaleteli. Tak tek se mi zdi nevaren. Veliko bolje bi bilo,da bi tekli v krogu.
Otroci so bili na koncu lepo obdarjeni! Le medalj je zmanjkalo za vse! Pri nas je en otrok dobil medaljo en pa ne.Tako da smo poslušali :--( . Pa niti nočem,da nam jo pošljejo po pošti,ker se te medalje tako ali tako potem valjajo po celem stanovanju.Danes je že pozabil na medaljo,važno da je dobil sladkarije!
Ton in Avi zelo sta me nasmejala!
raines napisal/-a:Ja tut jaz sem bil eden izmed ilegalcev. Sem še bolj nov tle gor pa jo še nimam. A te majčke se naroča na nekaj časa, ali jih nekdo ma in se jih pri njem lahko vzame?

lp

Tudi jaz sem bolj nova,sem pa naročila tf opremo letos spomladi ,ko je Ero objavil razpis. Poiskusi malce pobrskati pod temo oprema,pa boš gotovo kaj našel.
evo mene, pravkar sem prispel z bohinjskega teka domov. sem se še popoldan s kanujem po jezeru vozil, v nedeljo sem šel s kolesom na vogar, včeraj pešaka na vogel... (gori pride 6 EUR skodelica kislega mleka!? :cast: svaka čast, tako se dela biznis). kar se organizacije tiče mene ni motilo nič. res je, da ni bilo dovolj vode v cilju. pa saj je malo naprej od wc hišice vodomet in še ena pipa z vodo. lahko bi tudi zadnjo okrepčevalnico, ki je bila malo več kot 1km pred ciljem mirne duše v cilj prestavili, ampak nič strašnega. nekdo je pisal, da ni čipov za merjenje časa. za koga vraga čipi na takšni prireditvi? po severni strani jezera itak ne moraš teči hitreje kot tekmovalci pred teboj. če bi bil tek tekmovalnega značaja bi lahko bilo samo še več poškodb na taki trasi, tega pa si zagotovo nihče ne želi. visoka štartnina? če primerjam s tistim kislim mlekom na voglu....? raje nič ne komentiram, da je ne bodo podražili. kar se dolžine tiče pa je meni polar 625 nameril točno 11,0km.
se vidimo drugo leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA