Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Stanislav Meža
Tek v Matkah je z nami kot vedno je bil eden lepših tekov .Saj se organizator ravno prav prijazno potrudi da vse štima . Videlo pa seje da je včeraj bilo kar nekaj tekov , tako da je bila udeležba temu primerna. SMO pa odšli ravno pravi čas pred neurjem.SEdaj pa na morje .imejte se lepo na celini .Lahko kdo posreduje rezultate
Uporabniški avatar
 Popaj
Še jaz z zamudo!

Meni je tek v Matkah všeč, ker na teku ni ogromno ljudi, tako da med tekom lahko zares uživaš. Narava lepa, ljudje prekrasni. Tek je potekal v zelo "težkem ozračju-pred neurjem", za razliko od lanskega leta, ko smo tekli v nalivu. Škoda, ker me je celi tek nekaj zvijalo pod rebri, tako da sem kolega kar malo zadrževal. Pa je vseeno tekel z mano do konca.
Po teku smo dobili majčko in malico, ter čaja z naravno limono, ki si ga lahko popil, kolikor si ga hotel. Kljub vročini in hudi sopari, mi je čaj prav pasal.
Pot domov pa pravi podvig, saj je bila od Vranskega do Ljubljana prava "huda ura".
Od forumcev sem videl Alonsa, vendar nisem imel poguma, da bi ga zmotil in se mu predstavil. Ostalih ni bilo, verjetno še nekaj nas ilegalcev.
Če bo čas, se drugo leto zopet z veseljem vrnem.
Ravno sem prilezel iz Triglava, zato poročilo z zamudo!
 sdmatke
Popaj napisal/-a:Še jaz z zamudo!

Meni je tek v Matkah všeč, ker na teku ni ogromno ljudi, tako da med tekom lahko zares uživaš. Narava lepa, ljudje prekrasni. Tek je potekal v zelo "težkem ozračju-pred neurjem", za razliko od lanskega leta, ko smo tekli v nalivu. Škoda, ker me je celi tek nekaj zvijalo pod rebri, tako da sem kolega kar malo zadrževal. Pa je vseeno tekel z mano do konca.
Po teku smo dobili majčko in malico, ter čaja z naravno limono, ki si ga lahko popil, kolikor si ga hotel. Kljub vročini in hudi sopari, mi je čaj prav pasal.
Pot domov pa pravi podvig, saj je bila od Vranskega do Ljubljana prava "huda ura".
Od forumcev sem videl Alonsa, vendar nisem imel poguma, da bi ga zmotil in se mu predstavil. Ostalih ni bilo, verjetno še nekaj nas ilegalcev.
Če bo čas, se drugo leto zopet z veseljem vrnem.
Ravno sem prilezel iz Triglava, zato poročilo z zamudo!

Me veseli da Vam je tek v Matkah všeč...se vidimo drugo leto :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA