Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa sem ga končno enkrat zlaufal.
Lani je bil na moji "wishlisti" pa ni šlo, letos pa super.
Moj edini cilj je bil lep, sproščen tek in to mi je v celoti uspelo.
TF je definitivno najboljša družba in uživanje ob navijanju za rdeče strele, ki so ga po dolgi ravnini šibale nazaj proti Puhovem mostu je bil nepopisen užitek. :mrgreen:

Predno mi je crknila baterija, mi je uspelo ujeti trenutek čiste ljubezni:
Slika

in še nekaj "bojnih" pogovorov :wink:
Slika
Kako lepo, je kar nekaj spominov obudilo na lansko leto :clap: . Glede na čase itak bolje da me letos ni bilo :-- , razen da bi dušo spustila na 21ki.
Bernarda tebi pa objem še z moje strani in iskrene čestitke za stopničke :laola
Letos so se pa potrudil itile moji stari znanci iz Ptuja. Že drugič bil na tem koncu letos in drugič bil navdušen nad organizacijo in predusem vodnimi postajami na tem maratoncku.
Čeprav so rekli, da bo sveže je ob Dravi kar oring pripekalo in ni bilo panike, ker so bile vodne postaje s cukrom in rozinami na vsakih 30000 cm plus minus 10 cm....... :mrgreen:
Skratka proga mi je bila veliko bolj simpatična, kot lani in tudi družba TF je bila odlična. Svoj tek sem odtekel z Darkotom in sva bila dva Drzna in sladka (eden se je pa zakomufliral v dres Tf). Tempo je bil čiso počitniški in plan je bil za 5.30 na km, ampak sva ga na koncu zgrešila in je bil km 5.45. Vzrok ni bil pri meni, ampka je Darkota malo pobralo v zadnjih 5 km in čeprav bi lahko šel naprej, sem se ga trmasto držal, kot klop, ker sem hotel, da skupaj prideva v cilj. seveda nama je to tudi ratalo in tudi kopanje v bazenih z vodno masažo v družbi Tf je bilo nekaj nepozabnega.
Prvič sem bil na tem polmaratonu in lahko povem da sem bil udeleženec ene lepo organizirane tekaške prireditve.
Proga je bila lepa in ravninska ("vzpona" na most ne štejem)...okrepčevalnic več kot dovolj...vreme?...no ja, malo barve sem že dobil ampak ni bilo kritično...sončno in vetrovno cca.20°C.
Ne vem pa zakaj je bilo tako malo tekačev na 21 km (120)...najbrž je temu botrovala Logarska...skoraj celo progo sem tekel sam čeprav sem bil med tistimi v času 1.35-1.39.

Čestitam Bernardi na odlični uvrstitvi (ojoj 4 sekunde do 2.mesta)...čestitam tistim junakom iz Logarske kateri so se udeležili še tega teka (miroR,ZdravkoC,50cent...)...in čestitam vsem tistim ki so dosegli svoje "male zmage".

TF je bil dobro zastopan (kje pa ni ?)

Skratka... lepo preživet dan...čeprav me ni med uradnimi rezultati (!?)...PRIPOROČAM
Čestitke vsem za dober tek, predvsem tistim na stopničkah in tistim, ki ste danes iztekali po včerajšni Logarski...
Ja, Željko, Gregorjeve fotke in pogled na rezultate se nekako nista ujemala: sad ga vidiš, sad ga ne vidiš :shock: :roll: .
http://www.timingljubljana.si/Rez_mdb.asp?db=1328

LP, vencelj
Samo:-) napisal/-a:Predno mi je crknila baterija, mi je uspelo ujeti trenutek čiste ljubezni:
Slika

Pa daj no Samo, jaz pa sem ženi doma rekel, da sploh ni bilo žensk na prireditvi in je bilo full brez veze :? :? :lol: .

Lep regeneracijski tek je za menoj. Moram priznati, da mi je prvih 500m šlo kar fejst na smeh, saj se je ob meni peljal policist motorist z prižganimi rotacijskimi lučmi, ki je označeval konec kolone :rol: :rol: ....ja tudi to se mora en kart izkusit..........mogoče mi bo pa kdaj delal pot ko bom prvi, nikoli se ne ve :D . Začel sem zelo previdno, saj je Logarska terjala svoj davek. Razbolele noge so komaj na peš mostu začele normalno delovati tako, da sem lahko celo dal levi smernik in začel počasi dvigovati tempo in prehitevati tekmovalce. 6km je hitro minilo nakar je hitro prišla osvežitev na bazenu. 3urno namakanje in čofotanje v mehurčkih je bil pravi balzam za telo.
Rad bi še pohvalil in čestital Bernardi za dober rezultat...res si razturala :clap: :clap: . Se vidima v soboto na Pohorskem teku :) .

Lp :)
Tudi jaz bil letos drugič zapored na ptujskem malem maratonu... lani sem tam odtekel svojo prvo polovičko maratona, letos pa ob veliko bolših pogojih (majša vročina, več postaj z vodo) postavil svoj PB... kar je ob nemnožični konkurenci zadostovalo celo za 3. mesto v kategoriji... moja prva medalja po več kod 11ih letih!! še bolj sem pa vesel za čas, katerega nisem pričakoval, saj sem sredi priprav na LM...

sicer je bilo pa kar nekaj znanih obrazov TF, katerih nisem matetiral... :lol:

no če ima pa kdo še kakšno fotko z podelitve se pa priporočam! :D :)
bernarda napisal/-a:Pojdi na spletno stran TK Maraton Ptuj-foto galerija, imaš naloženih kar nekaj slik.Verjetno se boš našel med njimi.Stopničke pa itak..

Lp

Ni, ni... no slik iz moje kategorije ni :(

Sem že pred tem pregledal vse fotogalerije (tudi tisto na uradni strani tega teka)... hvala vseeno!

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA