Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Tek ob Krki (Kostanjeviški tek) je uspešno za nami :D . Tokrat smo se spopadli z novo, nekoliko težjo in zelo razgibano progo. Super organizacija, lepo označena proga :clap: . Mogoče bi lahko postavili še eno okrepčevalnico.

Ekipa SV je bila zelo uspešna, saj smo nabrali tri zlate in dve srebrni kolajni ter tretje mesto v absolutni konkurenci :clap:

Tule je nekaj FOTK

Od forumovcev sta poleg mabeja in matjazaV tekla še spela* in bobr, pa Edo-brko in garač (pa še kdo?). Čestitke vsem in se vidimo na eni od naslednjih tekem.

Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 13 Sep 2009, 21:16, skupaj popravljeno 2 krat.
 spela*
Proga je bila res zanimiva in razgibana - ponavadi mi je to kar všeč, tokrat so me klanci "ubili" (mogoče tudi posledica tega, da imam v tem tednu za sabo rekordno število pretečenih kilometrov).

Ekipa SV je bila zelo uspešna, saj smo nabrali dve zlati

A si pozabil omeniti, da je ena od teh tvoja? :D :clap:

Od forumovcev sta poleg mabeja in matjazaV tekla še spela* in bobr (a sem še koga pozabil?).

Pozabil si vsaj še Eda-brka in garača. :D

bobr, kako je s tvojo nogo?
Uporabniški avatar
 bobr
Špela še 1x hvala za zanimivobarvit prevoz :lol:

Noga je tko tko. Zaenkrat ne pomagajo obkladki niti elektrostimulacija :cry: Upam da bo jutri bolš...
Uporabniški avatar
 Thazz
Jaz sem tudi bil :) Proga je zelo zanimiva, edino klanci meni niso preveč všeč, Je pa potem navzdol toliko bol fajn.

Tečt sem šel bolj za trening, začel sem lepo počasi in končno enkrat nisem bil že na polovici proge čisto fuč :laola
Uporabniški avatar
 MatjazV
bobr napisal/-a:Noga je tko tko. Zaenkrat ne pomagajo obkladki niti elektrostimulacija :cry: Upam da bo jutri bolš...

bobr, upam, da ni kaj resnega in da boš do Berlina bereit!

Lp, Matjaž
 Mani
Špela, evo še tukaj :

Tukaj privič in bilo je lepo.
Pohvale Bučku :clap: za tako lepo speljano razgibano traso.
Vsega je bilo po malem: gori, doli, asfalt, travnik, gozd, pesek, tud skozi kostanjeviški grad in po marmorju smo tekli. No, mogoče so malo hribi izstopali :lauf: ,ampak je razgled in pogled vse odtehtal.
Poleg tega, da smo bili športno aktivni, lahko rečemo,da smo užili tudi nekaj kulturnih utrinkov.
Če bo ostala ta trasa, potem morate spremeniti ime teka, saj potem to ne bo več tek ob Krki, ampak po Gorjancih :lol: .
Pozdrav Mani
 Mani
Še nekaj, ko vidim, d a vas je nekaj zelenčkov ( SV ) na tej temi: RS vam je zelo lepe tekaške drese poklonila. REs lepa zelena barva. Mogoče vas je pa to tako gnalo po Gorjancih.
Čestitke.
p M

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA