Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 S*
Ako nisam dobio ništ na tomboli, dobio sam povredu (zadnja loža) i to je nekaj, a ne trebaš prijaviti na carini.

Ja, Kruno, sem brala v knjigi Trčanje bez ozlijeda, da ta loža ni tako nedolžna stvar. Čeprav vem, kaj je za tekača najtežje: počitek :)

Ono kaj veli za vodu, uvijek treba misliti i za one kojima treba i na 5 km, a to znači je trebala biti bar jedna okrjepa.

Meni so organizatorji rekli, da na tej razdalji pa res ne rabimo vode. Bi rekla, da je to kompliment: so nas meli kar za "olimpijce", ki tako letijo, da so v pol ure že nazaj, he he ...
Uporabniški avatar
 Z*
marathon95 napisal/-a:Pa nebum došel na šetnju u Ljubljanu za mjesec dana

Nekateri pravijo, da se ob tempu, ki mu vi, dečki, pravite "šetnja", najde najboljša družba :lol:, vsekakor bomo tam dekleta, a ne ...SlikaSlikaSlikaSlika
Vseeno želim hitro okrevanjeSlika, sicer ne bo novih idej, a ne :idea: ?!
Uporabniški avatar
 marathon95
S* napisal/-a:

Ja, Kruno, sem brala v knjigi Trčanje bez ozlijeda, da ta loža ni tako nedolžna stvar. Čeprav vem, kaj je za tekača najtežje: počitek :) [/quote]

Izgleda da nije ništ ozbiljno, jer sam s malo maratonika u nedelju doma i bez leda danas odtrčao 10 km kao lagano, a poslije vidio da sam bio brži nek obićno. A kupanje u bazenu uz Dravu je bilo umjesto leda.

Meni so organizatorji rekli, da na tej razdalji pa res ne rabimo vode. Bi rekla, da je to kompliment: so nas meli kar za "olimpijce", ki tako letijo, da so v pol ure že nazaj, he he ...

Rijetki organizatori su i trkači, tak da im je to svejedno. Pili ili ne pili bumo došli do cilja i za dana, ako je dan dosta dugi.
Uporabniški avatar
 marathon95
Z* napisal/-a: Nekateri pravijo, da se ob tempu, ki mu vi, dečki, pravite "šetnja", najde najboljša družba :lol:, vsekakor bomo tam dekleta, a ne ...SlikaSlikaSlikaSlika
Vseeno želim hitro okrevanjeSlika, sicer ne bo novih idej, a ne :idea: ?!

Dojdem svakak u Ljubljanu, makar i povrijeđen, da vidim, a možda i doživim anu&lizu za koje velite da su "prva liga" :lol:
 A*
Pozdravček, no, ker ste že tako vse skupaj predebatirali, bom jaz samo čestitala vsem skupaj. Veseli me, da sem malo bolje spoznala Andrejca ter vse ostale. Sicer pa kaj naj rečem, dobri smo, a ne :D
Lep dan še naprej.
Uporabniški avatar
 Andrejc
A* je napisala:
Veseli me, da sem malo bolje spoznala Andrejca ter vse ostale.

Hvala, enako, velja za vse.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA