Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Filipid
Kljub lepemu vremenu :D se je v Šoštanju zbralo malo tekačev :( , približno 40. Res je, da so tudi drugod po Sloveniji teki, a startnina 3000 sit na dan teka je tudi naredila svoje :? . Za startnino si dobil malo boljšo majico kot jih dajejo drugač, bon za topli obrok (golaž) in pa na cilju topel čaj. Zdaj pa sami presodite koliko je to vredno :roll: . Teklo se je na 10 km, starejši veterani in rekreativci pa na 5 km. Prvi trije po kategorijah so dobili pokale. Proga je razmeroma lepa in teče se po vseh terenih razen gozda. Večina proge je ravninska in je speljana kar v lepem okolju, če odmislimo termoelektrarno. Spoznal sem tudi maratona 100 :lol: . Bila sva edina predstavnika Tekaškega foruma. Maraton 100 je tudi zasedel 2. mesto v svoji kategoriji :clap: . Kot sem že dejal, da je zame to previsoka startnina, zato sem se udeležil 5 km rekreativnega teka (brez številke) in ga pretekel v času 27 minut (po moji uri). Za začetek sem kar zadovoljen :D . Se vidimo v naslednji borbi :D .
Uporabniški avatar
 Z*
Super, Filipid, dobro ti gre. Da dodam še svoje. V Šoštanj sem nameravala priti, pravzaprav obe s S*, na tekmovalno desetko, kljub visoki štartnini, vendar sem želela pripeljati s sabo še osebo ali dve tri na morebitni brezplačni rekreativni tek. Za info sem spraševala tukaj, pa me je Vasja napotil na glavnega organizatorja. Sem mu pisala, a se mu očitno ni zdelo vredno odgovoriti, potem pa nismo šli. Kaj č'mo, saj so še drugi kraji, drugi tereni ... :roll:
Uporabniški avatar
 Filipid
Hvala za spodbudo Z* :D . Se popolnoma strinjam s tvojim mišljenjem. Tudi jaz ne bi šel, če se mi ne bi šlo za akcijo Slovenija teče za zdravje. Rabim pet žigov in zaradi tega sem šel v Šoštanj ter z željo da spoznam maratona 100 in tebe Z*.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA