- 19 Sep 2004, 17:34
Kljub lepemu vremenu
se je v Šoštanju zbralo malo tekačev
, približno 40. Res je, da so tudi drugod po Sloveniji teki, a startnina 3000 sit na dan teka je tudi naredila svoje
. Za startnino si dobil malo boljšo majico kot jih dajejo drugač, bon za topli obrok (golaž) in pa na cilju topel čaj. Zdaj pa sami presodite koliko je to vredno
. Teklo se je na 10 km, starejši veterani in rekreativci pa na 5 km. Prvi trije po kategorijah so dobili pokale. Proga je razmeroma lepa in teče se po vseh terenih razen gozda. Večina proge je ravninska in je speljana kar v lepem okolju, če odmislimo termoelektrarno. Spoznal sem tudi maratona 100
. Bila sva edina predstavnika Tekaškega foruma. Maraton 100 je tudi zasedel 2. mesto v svoji kategoriji
. Kot sem že dejal, da je zame to previsoka startnina, zato sem se udeležil 5 km rekreativnega teka (brez številke) in ga pretekel v času 27 minut (po moji uri). Za začetek sem kar zadovoljen
. Se vidimo v naslednji borbi
.
. Kot sem že dejal, da je zame to previsoka startnina, zato sem se udeležil 5 km rekreativnega teka (brez številke) in ga pretekel v času 27 minut (po moji uri). Za začetek sem kar zadovoljen Ptice letijo, ribe plavajo, človek pa je od nekdaj bil tekač, hoja je samo oblika lenobe,
zato treniraj trdo in zmaguj z lahkoto.
zato treniraj trdo in zmaguj z lahkoto.