Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MIROSAN
Kakor je kazalo z vremenom se je vse dobro izteklo, brez dežja ali snega, :) kot smo vsi pričakovali že med potjo. Tudi ob progi ni bilo nič snega, tako da so bili pogoji kar blizu idealnim. Tudi jaz sem naredil svoj PB na 30 km (itak prva tekma na 30km), tako da sem zadovoljen z rezultatom in z TF družbo na teku v Medeji... :laola
Uporabniški avatar
 nada
sej je bilo vse naj,naj....samo moj šal se išče...a ga je kdo slučajno spravil?....to je pa tko, če te Rosi pa Berni preganjata 8) , da moraš na vrat na nos prizorišče zapustit :wink: ziher je v gostilni ostal....pa tko me je dobro grel :mrgreen:
Uporabniški avatar
 MatjazV
nada napisal/-a:sej je bilo vse naj,naj....samo moj šal se išče...a ga je kdo slučajno spravil?....to je pa tko, če te Rosi pa Berni preganjata 8) , da moraš na vrat na nos prizorišče zapustit :wink: ziher je v gostilni ostal....pa tko me je dobro grel :mrgreen:

Joj, Nada, pa menda ja ne tist ta moder svetlikajoči šal. Pa tko mi je bil všeč :(

Matjaž
Uporabniški avatar
 ROSI64
nada napisal/-a:sej je bilo vse naj,naj....samo moj šal se išče...a ga je kdo slučajno spravil?....to je pa tko, če te Rosi pa Berni preganjata 8) , da moraš na vrat na nos prizorišče zapustit :wink: ziher je v gostilni ostal....pa tko me je dobro grel :mrgreen:

Le ženske spodnje hlače so bile viška na busu, imajo srček na riti. :lol: To verjetno ne spada k tvoji garderobi :?:
Uporabniški avatar
 nada
Joj, Nada, pa menda ja ne tist ta moder svetlikajoči šal. Pa tko mi je bil všeč

men tud,men tud :--( .....

Le ženske spodnje hlače so bile viška na busu, imajo srček na riti. To verjetno ne spada k tvoji garderobi

ma ne,ne jaz sem imela svoje na riti, tko da ....išči dalje :mrgreen:
Uporabniški avatar
 mušnica
Wega napisal/-a:HA! 28. v kategoriji ;)

Ampak resno: hvala vsem za družbo in navijanje. Vedno mi je v veselje!

Bolje pozno kot nikoli, hvala tudi tebi za prijeten tek :P
Uporabniški avatar
 mušnica
Loni napisal/-a:
pajo napisal/-a:Lep tekaški izlet vsaj za mene danes. Tek moji pripravljenosti primeren - celo zadnji nisem bil. Vreme se nas je usmililo kazalo je že bolj slabo. Tek na katerega se bi še vrnil.
Hvala dotični osebi, ki mi je omogočila ta današji tek. Zaradi višje sile in ne glede na veliko željo po vrnitvi na ta res prijeten tek se mu je morala odpovedati. Hvala Polona.

Pajo, še kdaj drugič. Krompir in makine bodo počakale. Glavno, da si užival.

Mi je žal zaradi sestre, vse sva imeli splanirano, predvsem pa sem komaj čakala sister bonding time. Ampak njena prva 21ka je za njo. V tretje je končno ratalo. Bravo, Jana :laola :laola :laola

Čestitke tudi drugim...

ja, hvala :oops:
 Džana
Tud jaz sem uživala na teku v Medeji,celo rezultat sem izboljšala za 13 minut bolj kot v Palmonovi,vreme je bilo idealno,nič nisem bila zmatrana :-- ,drugo leto morbit pojdem na 30km. :lol: . Ja Nada pa si le nekaj izgubila,boš pa novega dobila :roll: . Pozdrav vsem udeležencem TF. in čestitke našemu Bojanu in Nani.
Lep pozdrav :laola
Džana
Uporabniški avatar
 ROSI64
Najprej gre zahvala nani in Bojanu, ker brez njiju jaz ne bi tekel v Medei. :clap: Organizacijo na teke izpeljeta več kot 100%. :cast:

Dan sem preživel v prijetni družbi. :D Tek sem pa vzel kot malo daljši trening, saj glede na moje sposobnosti ta trenutek, več tudi ne bi moglo bit. :roll:

Hrana na analizi je pa bila tudi super. :piti:
 iztok69
LP

Seveda najprej vsem hvala za čudovito druženje. Hvala Nani in Bojanu za organizacijo. Upam si trditi, da nas polovica ne bi šla brez vajinega organiziranega prevoza.
Zase lahko rečem, da sem šel na trening, na koncu pa celo izboljšal rezultat. Torej veseli december se je prevesil v veseli januar:)
Vidimo v Gorici!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA