Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marathon95 napisal/-a:
zvone napisal/-a: ... Daj "skoči malo" U PLANINE... JER, TAMO NEMA ZIME.. (Bjelo dugme)

Čekaj malo, tek sam prije par dana krenul nakon "lizanja rana" i pauze od LM. :|
Drži se :clap:
Bravo Zvone, ta pravi si !!! :clap:

zvone napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Se veselim in komaj čakam, da vam bom lahko pridružila!!! :wink: :D (upam, da boste izbrali kako varianto, da ne izdihnem (dihala bom gotovo! :wink: ) zraven! :D

To Alja! "To delaj"- ponavadi rečejo "korošci" ob dobrem dejanju...

Brez skrbi Alja! Bomo poskrbeli za takšno turo, na kateri jaz in ZdravC ne bova "hin"!

Jaz tudi, jaz tudi... jaz bi se tudi pridružila tej varianti. Slika
tulček napisal/-a:Bravo Zvone, ta pravi si !!! :clap:

zvone napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Se veselim in komaj čakam, da vam bom lahko pridružila!!! :wink: :D (upam, da boste izbrali kako varianto, da ne izdihnem (dihala bom gotovo! :wink: ) zraven! :D

To Alja! "To delaj"- ponavadi rečejo "korošci" ob dobrem dejanju...

Brez skrbi Alja! Bomo poskrbeli za takšno turo, na kateri jaz in ZdravC ne bova "hin"!

Jaz tudi, jaz tudi... jaz bi se tudi pridružila tej varianti. Slika

Hvala Klaudija!

Z veseljem pričakujemo tudi tebe!

lp. Zvone

P.S. ZdravC, kot vidiš, še nisva za "staro šaro", saj se prijavljajo le "mlade, lepe in drzne"!
zvone napisal/-a: P.S. ZdravC, kot vidiš, še nisva za "staro šaro", saj se prijavljajo le "mlade, lepe in drzne"!

Jaz vedno pravim, da med tekom nisem med najhitrejšimi, sem pa med najlepšimi. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA