Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker na Gradišču praznujem velikonočni ponedeljek že
zadnjih 10 let, pač nisem izostal niti tokrat. Bilo pa je
malo drugače, ker sem bil dva dni prej na Škofjeloškem
trekingu. Noge so bile nekoliko težke od štarta do cilja.
Na koncu sem odšprintal enega Italijana, ki je bil, kot
se je kasneje izkazalo, neposredna konkurenca za
stopničke v kategoriji. :D
Vremem je bilo super, družba imenitna. Organizatorji
na čelu z zz topko, Danilom in Darkom pa so že ničkolikokrat
dokazali, da obvladajo posel.
:laola
Vse skupaj sem z Ireno ritualno zaključil na kavici in
sladoledu (jogurt, figa, pistacija) pri Marjanci. :D
Hvala vsem za pohvale!

Jeseni imamo na vrsti organizacijo še dveh tekov, Jesenskega teka v Ložah, ki je letos v sklopu Primorskih ravninskih tekov in gorski tek na Ostri vrh, ki bo pa na vrsti že kot prvi za sklop Primorskih gorskih tekov za novo sezono 2011.
Potrudili se bomo, da bo prav tako vse v redu.
''Topka'', tle je za razmislit, glede da organizirate lepo število tekov, o Vipavski ligi tekov!!! :clap: Pa na koncu podelite najboljšim trem v ženski in moški konkurenci pokalče.. :--
ZOKI napisal/-a:''Topka'', tle je za razmislit, glede da organizirate lepo število tekov, o Vipavski ligi tekov!!! :clap: Pa na koncu podelite najboljšim trem v ženski in moški konkurenci pokalče.. :--

Ajej, jej, Zoki, ti razmišljaš že naprej, a? A zato nisi manjkal na nobenem od prvih dveh... se grebeš za morebitni pokalček, a ?:-- :-- :--
''Topka'', pravilno razmišljaš, ne glede na morebitne pokalčke :-- imam v mojem koledarju letošnjih tekov zapisana tudi oba ostala vaša teka..... :? , le poškodovati se ne smem... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA