Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jegart
Včeraj se je odvijal v Križevcih na Goričkem tek za pomurski pokal, ki pa je štel tudi za pokal občine Gornji Petrovci v krosu. Tekli so se štirje krogi, v dolžini 7 km. Proga je bila kar razgibana. Jaz sem bil prvič v teh krajih in se mi je zelo vtisnilo v spomin. Prijazni ljudje, da bolj ne morejo biti, pokrajina, ki je res za občudovat. Tudi z rezultatom sem bil zelo zadovoljen in ni mi žal, da sem se letos odločil delat tudi pomurski pokal. Rezultati so bili v trenutku, brez vsake napake.
Res še enkrat vse je bilo naj, naj.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 zdejan
Ja, včeraj je bilo fino. Organizacija super in to za borih 5 €. Na progi me je najbolj presenetil en tekač, ki je navdol tekel hitro kot srna. Za vsak, ko sem se mu od zadaj približal, je navzdol na razdalji cca 150 m napravil 40 m prednosti. In potem sem se spet cel krog mučil, da sem mu prišel za hrbet, pa spet navzdol ... pa to ni res.
 CINTA
Tako kot sem rekla organizatorjem, če bi še malo izravnali goričke "brejge" bi bilo pa res super. Ampak potem več to ne bi bilo goričko... Rajši imam sicer ravne teke po ravni podlagi, kros je pa pač kros! Nisem se preveč naprezala za rezultat, pa je vseeno šlo.
Organizatorjem pohvala predvsem za hitro razglasitev rezultatov, in na splošno za organizacijo, vsem tekačem pa čestitke!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA