Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitke za zasluženo zmago z novim rekordom proge gredo Petru Oblaku; drugi je bil bivši rekorder Peter Kastelic tretji pa Blaž Grad. Super je bilo v tej družbi samih odličnih tekačev! :) Sicer se nas je zbralo okrog 1500 tekačev in tekačic.

Sam sem slabo štartal, šele v breg mi je steklo in začel sem pridobivati mesta (joj kaj bi dal da bi bil tak klanec še nekaj kilometrov). Na koncu klanca sem mislil da je cilj. Zato sem popustil potem na ravnini in izgubil nazaj 3 mesta. Vseeno zadovoljen, saj nisem niti tekel čisto na polno. Vem, pa bi moral. No samo da ni neljubih poškodb.

Organizacija super. Majčke v cilju so prav prišle da smo se preoblekli, ker je ratalo hladno in je pihalo.

Upam da bodo objavili rezultate, saj niti ne vem kje sem bil. Pomoje nekje okrog 20jsetega mesta, lahko pa da se motim.

Hvala za družbo in lep šprinterski pozdrav,

Bojan
Bojan Ambrožič napisal/-a:Čestitke za zasluženo zmago z novim rekordom proge gredo Petru Oblaku; drugi je bil bivši rekorder Peter Kastelic tretji pa Blaž Grad. Super je bilo v tej družbi samih odličnih tekačev! :) Sicer se nas je zbralo okrog 1500 tekačev in tekačic.

Sam sem slabo štartal, šele v breg mi je steklo in začel sem pridobivati mesta (joj kaj bi dal da bi bil tak klanec še nekaj kilometrov). Na koncu klanca sem mislil da je cilj. Zato sem popustil potem na ravnini in izgubil nazaj 3 mesta. Vseeno zadovoljen, saj nisem niti tekel čisto na polno. Vem, pa bi moral. No samo da ni neljubih poškodb.

Organizacija super. Majčke v cilju so prav prišle da smo se preoblekli, ker je ratalo hladno in je pihalo.

Upam da bodo objavili rezultate, saj niti ne vem kje sem bil. Pomoje nekje okrog 20jsetega mesta, lahko pa da se motim.

Hvala za družbo in lep šprinterski pozdrav,

Bojan

Mislim, da si tekel okrog 15-tega mesta, saj sem sam tekel 9.15 pa sem bil nekaj mest za tabo in sem te gledal v hrbet.

Konkurenca močna, lahko bi rekli državno prvenstvo v malem.

Sicer pa ista zgodba, na ravnini sem izgubil stik z vodilno skupino in sem tekel sam takoj za njimi; potem pa v klancu znova pridobival mesta, mislim, da okoli 10.
Sicer pa bi izrekel kritiko na račun nekaterih tekačev, ki so tekli za mano, saj so pokrajšali ovinek in s tem pridobili vsaj 10-15 sekund. Mislim, da to ni bila fer poteza do ostalih, ki smo tekli po cesti. Sicer sem nato vse prehitel, pa vseeno.

LP
Nazadnje spremenil noteko, dne 10 Maj 2010, 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Saj mislim da je nekdo tam stal, nisem pa videl ali je bil redar ali zgolj mimoidoči.

Veš kako je, nekateri pač ne bodo nikoli imeli tekaške kulture. Če človek ni pošten toliko do samega sebe da teče toliko kot je to potrebno pač ne morem pomagati. Tudi meni se je na gorskih tekih že podobno dogajalo da so tekači za mano tekli po bližnjicah, ki niso bile označene kot proga. Nikoli se nisem zaradi tega še pritožil, ker so kljub temu zaostali za mano.
Heh....
blagor se vam :P
Sem laufala bolj zadi...V GUŽVI..... :--( :--( :--( :--(
Heh trasa na simobilu spljoh ni bla prava :P.
Če nebi bilo gužve bi mela ene 15min :)
Nism še profi :mrgreen:
Sem pa bila zelo vesela ko sm kakšnga difouca prehitela, ki je to lepo razkrival s svojim napisom na majci :P
daks napisal/-a:Koliko je bila pa dolzina? Jaz, ko sem meril na eni spletni aplikaciji sem nameril 2.6km.
In ja, vedno ko sem iskal informacije o trasi, je bila narisana napacna trasa :evil:

Točno 2.5 km po Garminu, če si imel možnost priteči v cilj (punce smo lahko :D ). Pri fantih je bila kolona pred ciljno črto hitro dooolgaaa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA