Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

BRAVO BRAVO BRAVO :clap: :clap: :clap:

V Pragi do desetih zvečer nisem prišel do računalnika, in ko pridem čist zlizana tipkovnica, kar nekaj cajta sem porabil da sem se dokopal do tekaškega foruma, evo tolk sem mislu na vse udeležence Primoža.
Srečanja in besede vzpodbude ob snidenju ter čustva ki se porajajo v 24 urah težko opišeš, pa vendar je PeterM lepo orisal dogajanje med vsemi udeleženci,
Težko je razumet da po 24 urah odloča o zmagovalcu nekaj minut, pa vendar čestitke vsem in vsakomur, upam da ste vsi celi in zdravi, mal musklfibra ne škodje, cvalenti upam da s kolenom ni nič hujšega, in da se vidimo čimprej, presenetila (+) me je sandy da je zabredla v ultra vode bravo in čestitke.
Upam da se drugo leto srečamo, ane sosedi?

LP Bojan
Lep pozdrav!

Najprej čestitke vsem, ki ste se borili s potjo k Sv. Primožu in nazaj do vratarnice Kalcita, ter borbo s samim seboj in pa s sotekmovalci.
Pri meni je bilo letos tako, da sem imel v planu samo narediti dober trening za UTMB.
Zato sem hodil razmeroma počasi, saj sem imel namen zdržati do konca tekme. Tako sem se "prijel" Šavisi-ja. Skupaj sva hodila nekako do 15tega kroga. Do takrat naju je Izidor Cimerman vodil za več kot cel krog. Šavsi me je pred tem veš čas opozarjal, če sem le malo pojačal tempo, naj kar gre na polno, vendar, da ne bom šel čez dve uri domov zaradi preutrujenosti! Počakaj še, saj se bo Izidor utrudil.
A Izidor je bil premočan in ga ni strlo.
Nekje pri vzponi proti 16tem vzponu, me Šavsi spusti z "verige". Iz avta vzamem še mp3 player, nastavim hard rock, pri sebi pa vklopim "cveto power". Grem naprej "Do dile" Razlika med menoj in Izidorjem se kar hitro zmanjšuje približam se mu že nekako na manj kot krog. nato tudi on precej pospeši. Ko pri svojem avtomobilu ugotovi, da so mu vlomili vanj. Pokliče policijo, ter počaka le te. Tako izgubi najmanj pol ure, mogoče več.

Na koncu sem bil v cilju nekaj minut pred njim.
Tako, da bi moral zmagati Izidor, če ne bi bilo vlomilcev. Mogoče pa ne, mogoče ga je ravno to toliko razjezilo, da je šel zadnji vzpon tako hitro, da lahko rečem samo kapo dol.
če pomislim, da je prišel 6 minut za mano. Jaz pa sem kar veliko tekel, samo on se je moral od tam, kjer smo imeli avtomobile ( kakih 100m naprej od Vegrada) spustiti še do Kalcita in nazaj.
Moram še enkrat poudariti, da je bil Izidor res odlično pripravljen za to tekmo. tako, da mu šeenkrat čestitam za 22krogov.
Moram pa se zahvaliti predvsem Ivanu Šavsu, da mi je ponovno vlil motivacijo za tekme ter treninge, ki mi je zadnje mesece primanjkuje. Tudi, to, da sva toliko časa hodila skupaj, saj drugače, bi se že prej "zaletel" ter bi me ubilo. Tako pa je bilo ravno prav.
Hvala pa tudi vsem tekmovalcem, ki so me spodbujali in dali kako vzpodbudno besedo.

Posebne čestitke pa si zasluži PeterM, ki je že pred mrakom nekaj govoril, da neve še če bo še dolgo vztrajal, nato pa napravil 20Tko. Med dekleti pa Sendy, ki je je tudi kar po prvem vzponu odločila, da bo kar nadaljevala, po svojih močeh, na koncu pa si je delila prvo mesto z Matejo.

Pohvala tudi organizatorju, tistemu, ki je dal odojka, ter vsem ki ste karkoli prispevali in pomagali pri izvedbi.

Lp Jure - Cveto

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA