Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

AinE
Vauuu, kolk fotk! Alja, hvala.
Imaš hitre reflekse, da si me uspela slikati, preden sem te v mojem ciljnem šprintu skoraj pohodila. :D
Lp E.
tae napisal/-a:Alja, a ti moram kaj plačati, da si mi namenila takšno pozornost :D ?

Super fotke, hvala. Očitno sva bila oba na pravem mestu.

Sorry, ker te nisem opazil.

Pa še mi se lahko učimo tekaške tehnike na tej študiji Taetovega teka. Super fotke. Sam sem bil letos pod "krinko" (beri kolesarka majica namesto TF zaradi žepov in vetra, kapica TF pa je očitno premalo vidna).

Sam sem letos prišel s Sončko v Radence na enodnevni dopust. Vmes sem tudi odtekel maraton, zaradi prejšnjednevne obletnice mature in vetra (moj izgovor), pripravljenosti, kil in Emša (te tri faktorje je navedel Laufer), pa sem bil kar presenečen, da je šlo le malo nad štiri ure. Potem pa užival v zdraviliški ponudbi (mehurčki, hrana, druženje ...). No jka slednjega je bilo letos le za ščepec. Jeseni na Ljubljancu pa bo hitreje in z dalšjo analizo.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 18 Maj 2010, 09:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
AinE napisal/-a:Imaš hitre reflekse, da si me uspela slikati, preden sem te v mojem ciljnem šprintu skoraj pohodila. :D
Si me presenetila ja! :D

ton napisal/-a:Zdaj bom spet rovaril po računalniku, da jih bom snel, grrrr...

Bom razmislila o uporabi kake druge galerije. Tale je tako ali tako že skoraj polna....

Tomaz77 napisal/-a:Hvala Alja za slike in navijanje ob progi!
:D spet naslednjič! :wink: :D

@raziskovalec: :? res te nisem opazila! :oops:

In še za moje 3 :heart :heart :heart :-- :-- :-- , ki kar ne morejo dočakat svojih fotk... :cmok: Slika
Slika
Slika
 nana
Alja, sem pregledala vse fotke, pa nisem našla nobene zase :wink:
Bom morala mojega tekača naslednjič oblečt v bolj prepoznavno opravo :D
Uporabniški avatar
 še1PR
nana napisal/-a:Alja, sem pregledala vse fotke, pa nisem našla nobene zase :wink:

:? :oops: tudi med zavrženimi fotkami ga ni.... :( daj mu kak TF kos, tako mi bo še najlažje...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a: Žal mojega časa ni v rezultatih, ker sem imel lastniški čip, tistega za enkratno uporabo pa prilepljenega zadaj na številki.

Bravo organizatorji in Timing, našli so tudi moj čas :D

Fotk pa Alja ne da več kar tako :( ... :D
 nana
še1PR napisal/-a:
nana napisal/-a:Alja, sem pregledala vse fotke, pa nisem našla nobene zase :wink:

:? :oops: tudi med zavrženimi fotkami ga ni.... :( daj mu kak TF kos, tako mi bo še najlažje...

:D :D :D
 benc
Res je bil krasen maraton. Še posebej zaradi dobrega rezultata, ki je bil nad pričakovanji :clap:
Sedaj bo potrebno zastaviti kakšne druge cilje, ker bom ta čas težko izboljšal. Mogoče 42 :?

Pa še nekaj slikic:
KLIK
Uporabniški avatar
 50cent
Na uradni spletni strani si že lahko tako kot lani sprintamo diplomo, le vpišemo svojo štartno številko v okence in to je to :) .

Lp :)
benc napisal/-a:Res je bil krasen maraton. Še posebej zaradi dobrega rezultata, ki je bil nad pričakovanji :clap:
Sedaj bo potrebno zastaviti kakšne druge cilje, ker bom ta čas težko izboljšal. Mogoče 42 :?

Pa še nekaj slikic:
KLIK

Super posnetki, smo se našli, hvala za posnetke, lep spomin. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA