Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek je uspel. Klemen in Majk sta nam priskrbela lepo s soncem obsijano tekmo, ki mi je bila pisana na kožo. Proga je bila res super.

Sicer pa svoj tek lahko opišem kot katastrofo. Najprej sem v prvem kilometru malce optimistično držal Aliča, potem je Alič pospešil in sem ga izpustil. Vendar še nisem bil na koncu, dohitel pa me je še Klemen. Na edinem kratkem spustu na progi sem si kar precej zvil gleženj. Zato se močno popustil, ker niti nisem vedel ali naj sploh še nadaljujem. Vseeno sem potem v počasnem tempu nekako prišel do cilja.

Sedaj pa si gleženj hladim z zamrznjenim zeljem.

Lepo je bilo in še si želim takih tekem,

LP, Bojan
Odlična prireditev, ki je temeljila na preprostosti in ustvarjanju dobre volje. Še en dokaz, da se da z minimalnimi sredstvi in zagnanostjo parih organizatorjev izpeljati prav prisrčno in zanimivo tekmo. Prav ničesar ni manjkalo, me skrbi, da še Bojan ne najde nobene pripombe! :wink: . Če se pa temu pridruži še čudovito vreme, je pa slika popolna!
Prilagam par fotografij, kjer se samo približno vidi, o čem govorim:
http://picasaweb.google.com/ajva64/VPol ... 1035057298

Še enkrat bravo vsem organizatorjem in oskrbnikoma v koči, upam, da so nasmejani obrazi vseh udeležencev zadostna nagrada za vaš trud!!

Rezultati (by Anže): :?
http://www.datoteka.si/file/2797/1-tek- ... 0-pdf.html
prizadevnim organizatorjem vsa pohvala za odlično izvedeno tekmo,dobro družbo,vse udeležencem teka čestitke za dosežen rezultat.Po koncu prireditve sem se odločil,da se vam drugo leto pridružim tudi sam.
2MUCH4ME napisal/-a:Odlična prireditev, ki je temeljila na preprostosti in ustvarjanju dobre volje. Še en dokaz, da se da z minimalnimi sredstvi in zagnanostjo parih organizatorjev izpeljati prav prisrčno in zanimivo tekmo.

Zahvaljujem se organizatorjem na čelu z Matjažem (Majkom) in Klemenom za
odlično organiziran tekaški praznik. Proga je res krasna, vreme je bilo super.
Vzdušje pa sploh.
:laola
Vilko, hvala za fotke in rezultate.
Čestitke konkurentom, še posebej Anžetu in Aljažu, ki iz teka v tek bolj letita.
:clap:
Ja tudi iz moje strani pohvala organizatorjema za izvedeno prireditev.S skupnimi močmi se da narediti res veliko in s srcem seveda!Na koncu pa je seveda pomembno vzdušje, ki ga občutimo ko smo na vrhu skupaj tisti mal slabši :D in seveda tisti mal boljši :P !
Čestitke vsem udeležencem za udeležbo na drugi prireditvi ALPSKI POKAL - Gorenjske v gorskih tekih 2010!Naslednja tekma sledi Andrejčkov tek - Tek na Vršič ki je že tradicionalni tek in se nam zopet obeta izredna udeležba tako po številčnosti kot po konkurenci.Tudi na 1.Gorskem teku na Poljano je bila konkurenca kar krepka!
Hvala Božičevima za rezultate in slike ki sta jih naredila!
Se vidimo na naslednji tekmi!
Ja, čestitke vsem! :clap: :clap: :clap:
Res lepe fotografije. Na vseh 169 fotkah ne vidiš resne face. Ma, kaj ste pojedli pred tekmo kakšne smejalne pilule?

Še posebej pa me zanima, iz česa pr oštji je Simon ???!!!! Namreč, dan prej zmaga nelahko tekmo na Blegoš, pole gre domov, dela še en mal doma, next day zjutraj vstane in gre zmagat še na Poljano. Ste vi gvišni, da je on naše sorte ? :wink:
Ma, sam kje prodajajo take motorje, kot ga ima on, bi ga tudi jast kupla, lohk tud enga mal bolj švoh, da mu ne bi glih zmag pobirala ???
BRAVO še enkrat!
zz topka napisal/-a:Ja, čestitke vsem! :clap: :clap: :clap:
Res lepe fotografije. Na vseh 169 fotkah ne vidiš resne face. Ma, kaj ste pojedli pred tekmo kakšne smejalne pilule?

Še posebej pa me zanima, iz česa pr oštji je Simon ???!!!! Namreč, dan prej zmaga nelahko tekmo na Blegoš, pole gre domov, dela še en mal doma, next day zjutraj vstane in gre zmagat še na Poljano. Ste vi gvišni, da je on naše sorte ? :wink:
Ma, sam kje prodajajo take motorje, kot ga ima on, bi ga tudi jast kupla, lohk tud enga mal bolj švoh, da mu ne bi glih zmag pobirala ???
BRAVO še enkrat!

ZZtopka :) en sam recept je pridi na naslednjo tekmo ALPSKI POKAL - Gorenjske v gorskih tekih, to je na Andrejčkov tek-Tek na Vršič ki bo konec junija in pa seveda na Finalno prireditev 19.09.2010, ki se bo odvijala na pobočjih Vodiške planine, kjer se bo res iskrilo!
Veliko pozitivne energije in veliko veselja in to je ta recept!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA