Jah, jaz sem se tudi udeležil tega "gorskega" teka

, vsaj za moje pojme, kjer se mi je po treh začetnih kilometrih relativne ravnine zdelo da krajših ali daljših ter bolj ali manj strmih klancev ne bo nikoli zmanjkalo...

...ko človek že misli, da je prišel na vrh, se po krajšem spustu zopet začne klanec itd...No kokrkoli že, po krajši krizi oziroma hoji, ko sem imel že teh klancev poln k...

sem se še s kar kulturnim tempom v zadnjih treh kilometrih (povprečni tempo 4.05 min/km) privlekel v cilj...
No, moram priznati, da sem deloma za kalvarijo na klancih kriv tudi sam, saj sem prejšnji teden zopet "improviziral" na treningih, tako, da sem v četrtek izvedel 5x 200m na vso moč v 29 sekundah, za kar sem si zaslužil kar močan "musklfiber" in s tem brez prave moči v nogah, kar se mi je seveda še posebej pokazalo na tekmi že na prvem klancu..., tako, da tega ne poskušajte sami doma...
Ja, nč v tem tednu se bom potrebno malo zresnit in opraviti "prave" treninge ter se bolje pripraviti na tekmo v Pivki...
Drugače sem pa preživel lepo popoldne na dobro organizirani tekmi ter v super družbi

ter ostalih poznanih tekačev...
Lp!

p.s.: kljub vsem problemom, sem v kategoriji "zopet" osvojil "Taetovo" 4. mesto sicer "svetlobna leta" za tretjim mestom, tako, da mislim, da sedaj že sodim v Taetov klub...
The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.