Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
Lani me ni bilo na tem domačem teku...letos pa sem se odločil da pridem...in da vidim zakaj nekateri kritizirajo prireditve tega organizatorja.

Osebno nisem zaznal nobene pomanjkljivosti...prav nasprotno...lepo organiziran event katerega vrhunec je bil nočni tek na 10 km.

Tekli smo 4 kroge okrog starega mestnega jedra ...osvetlitev odlična...ceste zaprte.
Za vse je bilo odlično poskrbljeno...okrepčila...obrok po teku.Prijazne gospe so nas pa pridno "futrale" s Panaceo-m.

Pogrešal sem kar nekaj lokalnih tekačev...še dobro da so vso zadevo reševali tekači iz notranjosti...Domžalčani...in še nekateri.

No,Obalni TF je bil priden in se udeležil (Arabo,ZOKI,Vlado,stina,jaz)
Po dolgem času tudi moja malenkost na prvi stopnički v kategoriji (10 km-43 min).

Čestitke našim članom na stopničkah...TF-alexoo je bil skupno drugi (cca 35 min)

Torej kritike so odveč...super je bilo.
Uporabniški avatar
 tae
Lonely, ti si res norc, poleg vseh maratonov, še 2 tekmi v enem dnevu in na koncu še medalja za uvrstitev.

Ali imaš morda še kakšen link do celotnih rezultatov? Imam še nekaj primorskih kolegov, za katere me zanima njihov čas (saj veš, spremljanje konkurence).
lonely napisal/-a:Lani me ni bilo na tem domačem teku...letos pa sem se odločil da pridem...in da vidim zakaj nekateri kritizirajo prireditve tega organizatorja.

Osebno nisem zaznal nobene pomanjkljivosti...prav nasprotno...lepo organiziran event katerega vrhunec je bil nočni tek na 10 km.

Tekli smo 4 kroge okrog starega mestnega jedra ...osvetlitev odlična...ceste zaprte.
Za vse je bilo odlično poskrbljeno...okrepčila...obrok po teku.Prijazne gospe so nas pa pridno "futrale" s Panaceo-m.

Pogrešal sem kar nekaj lokalnih tekačev...še dobro da so vso zadevo reševali tekači iz notranjosti...Domžalčani...in še nekateri.

No,Obalni TF je bil priden in se udeležil (Arabo,ZOKI,Vlado,stina,jaz)
Po dolgem času tudi moja malenkost na prvi stopnički v kategoriji (10 km-43 min).

Čestitke našim članom na stopničkah...TF-alexoo je bil skupno drugi (cca 35 min)

Torej kritike so odveč...super je bilo.

Tudi meni se je zdel tale nočni tek zelo dobro organiziran, zanima in hitra proga po središču Kopra, hitra razglasitev rezultatov in podelitev....... pohvala organizatorjem :clap:

Osebno sem zelo zadovoljen z rezultatom, saj sem popravil svoj PB na 10Km in se spustil pod 35 min :D

Lonely, čestitke za zmago v kategoriji :clap:

Lp
Kaj še dodati? Lonely in alexoo sta povedala vse. Pohvale gredo organizatorju, ki so se mu poznale lanskoletne izkušnje. Vremenski pogoji za večerni tek so bili ugodni, tako da smo bili udeleženci prireditve tudi s tega vidika privilegirani.

Navijačev in gledalcev pa je bilo nekoliko manj, saj se je prireditev dogajala v času finala Champions league (Inter-Bayern). Organizator je celo poskrbel za velik ekran, na katerem smo si po teku lahko skupno ogledali finale. SUPER!!!!!

Kot je omenil lonely je bila udeležba obalnih tekačev res skromna. Ob progi na cilju sem opazil le Asima Kaltaka (še ena obalna tekaška legenda), ki pa je povedal, da je poškodovan. Predvsem pa ni bilo lanskih udeležencev ŠD 3Šport (Harnold, Skok, Verglez,...), ki so imeli druge obveznosti in so lani pobrali "smetano" prireditve.

Glede svojega teka se lahko tudi sam pohvalim z prvim mestom v kategoriji in tudi izboljšave lanskega rezultata - letos 41:11. Ker je bila udeležba skromna, sem celo dosegel absolutno 7. mesto. Yess. Čestitam vsem udeležencem teka, predvsem pa prejemnikom odličij.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naslednji dan sva se z ZOKI-jem udeležila tudi 1. koprskega duatlona (5km teka, 20 km kolesarjenje, 2,5 km teka), in sicer sva bila prijavljena v kategoriji štafet. S ostalimi udeleženci smo tekli in kolesarili po isti progi. Ker se je duatlon pričel ob 12.30, so seveda bili pogoji na progi bistveno drugačni kot včeraj zvečer. Sonce je žgalo in je rahlo pihalo z morja.

Sam sem odpravil tekaški del duatlona in sem z doseženim časom prav zadovoljen. Prvih 5 km sem odtekel v manj kot 20 minutah (torej čas izpod 4:00 min/km), a so se mi poznali km, ki sem jih prav tako oz. skoraj tako hitro odtekel kakih 15-ur prej. Že ob prvi menjavi sva bila tretja (od treh štafet) in ZOKI kljub zelo hitremu kolesarjenju uvrstitve ni uspel popraviti, tako da sem si lahko v tretjem oziroma drugem delu duatlona lahko odtekel "z rezervo" (10:25 za 2,5 km), saj ni bilo več "ta prave" stimulacije, saj svojih konkurentov nikakor ne bi mogel dohiteti. No, pričel sem tudi malo bolj čutiti utrujenost, in vročino, in veter,.....

Kljub temu sva dosegla dober skupni čas: 1uro in 7 minut. Seveda sva dobila tudi medaljo, ki sva jo načrtovala. YESS!!!
Predhodniki so lepo opisali športni vikend v Kopru in tudi jaz moram čestitati organizatorju na uspešno organizacijo. Grajo zaslužijo edino obalni tekači (prej bi jim lahko rekli strahopetci), katerih spet ni bilo na vidiku in s tem manjša udeležba. Z mojim tekem zadovoljen (čeprav sem že lep čas lažje poškodovan), popravil lanski rezultat za dobrih 30sek, ter zasedel drugo mesto v kategoriji takoj za Lonely-em.

Hvala Arabu za pohvale glede mojega kolesarjenja na duatlonu (osebno ne preveč zadovoljen).

Čestitke vsem tekačem in duatloncem na uspešnem tekmovanju.

LP
Zoki :FO:
Tudi jaz se pridružujem s čestitkami organizatorju, sicer se teka nisem udeležil v Kopru, sem pa se zato letos v Laškem in lani prav tako v Laškem in Celju. Predvsem bi pohvalil odlično izbiro prog, dobra priprava ambienta-obeležitev s slavoloki, popestritev prireditve s sponzorji, odlična postrežba s hrano in pijačo na nočnih tekih, lepe nagrade, spominske majice,skratka super in kar tako naprej. Mogoče je res imel malo smole z vremenom, vsekakor pa mu glede na vremenske razmere gre še posebej čestitati za dobro izvedbo. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA