Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ki pa je bilj dosti bolj kolesarski, kot tekaški saj se nas je zbralo le 6 tekačev :oops: . Ampak nič za to, vsi tisti, ki smo res pravi ljubitelji našega prelepega Pohorja smo bli in to je glavno.
Ko sem videl trumo kolesarjev me je zanimalo, kolk mi jih bo uspelo do vrha prehitet, no na koncu sem videl da skor polovico :-- :--
V glavnem faj tek in lepa trasa, čist taprava za en tak bolši trening, ki mi bo prav prišel za TransSlo, kjer bo kar nekja hribov.

In pa prvi tek, ko mi ni blo treba in gledat rezultatov, ker sem že takoj vedo keri sem :mrgreen: :mrgreen:

Po podelitvi pa je naša miza zgledala tako :lol: :lol:
Priponke
29052010_004.jpg
29052010_004.jpg (36.72 KiB) Pogledano 2000 krat
Čestitke tudi z moje strani!
Jaz sem pa takega lepotca (pokal) žal izpustil iz rok. Sem po rezultatih videl, da bi v kategoriji kar lepo slavil. Ampak nič zato, saj sem v zameno za to spoznal oziroma srečal nekaj (ne)znanih obrazov: Tulček, Dexi, 50cent,..
Je pa res, da se za 40minut matranja ne splača vozit tako daleč...pa čeprav je Pohorje še tako lepo :wink:
Super organizirana prireditev! :D Edina pripomba, ki jo imam je, da bi bilo lepo, če bi prihodnjič za tekače nekje na polovici nastavili vodo. 10 km v hrib ni tako malo in požirek vode vmes prav paše ;)
Bilo je fantastično :) . Preživeti krasen dan na Pohorju, kjer malo migaš, se družiš z tekaškimi prijatelji in na koncu še pokal "pobašeš" :) , Kaj češ lepšega, še pridemo :) .

Lp :)
Čestitke tekači in kolesarji, ti Dexi pa ne stresaj takšnih :nono: :hello:
dexi27 napisal/-a: ... vsi tisti, ki smo res pravi ljubitelji našega prelepega Pohorja smo bli in to je glavno...

Ste pa frajerji :clap: :clap: :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Čestitke tekači in kolesarji, ti Dexi pa ne stresaj takšnih :nono: :hello:
dexi27 napisal/-a: ... vsi tisti, ki smo res pravi ljubitelji našega prelepega Pohorja smo bli in to je glavno...

Ste pa frajerji :clap: :clap: :clap:

HAHAHA mal te morm sprovocirat :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA