Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fredi, a nisi obljubljal nekih 500m oznak?

Presenetljiva druščina TF se nas je zbrala. Pa tudi sicer veliko poznanih, saj so to moji "domači konci."

Uradno ni bilo pravo tekmovanje, nekateri smo se pa vseeno gnali do konca, kot ponavadi. Točno 35 minut za ????? (koliko, moja večna dilema). Uradna razdalja 9,5km, moja ura celo 9,55km (footpod umerjen po mapmyrun), maca 9,07, laufer 9,1km.

Prosim, če lahko še kdo objavi svojo izmerjeno razdaljo. (gre se mi le za lastno evidenco)
Lahko po gps-u, po footpodu, po občutku,... Hvala.
Z Lauferjem in Maco smo po Petelinjem v pravih TF barvah prišli na sproščen tek v prijetnem okolju, ob reki smo videli tudi čaplje ...
Pa je Lauferju na tretjem teku v treh dneh sproščen tek pomenil norenje v zadnjih kilometrih :evil: :evil: , presneti "deci" in njihova tekmovalnost :--
No, je pa proga res lepa, še pridemo :D :D
tae napisal/-a:Fredi, a nisi obljubljal nekih 500m oznak?

Presenetljiva druščina TF se nas je zbrala. Pa tudi sicer veliko poznanih, saj so to moji "domači konci."

Uradno ni bilo pravo tekmovanje, nekateri smo se pa vseeno gnali do konca, kot ponavadi. Točno 35 minut za ????? (koliko, moja večna dilema). Uradna razdalja 9,5km, moja ura celo 9,55km (footpod umerjen po mapmyrun), maca 9,07, laufer 9,1km.

Prosim, če lahko še kdo objavi svojo izmerjeno razdaljo. (gre se mi le za lastno evidenco)
Lahko po gps-u, po footpodu, po občutku,... Hvala.

:arrow: meni je GPS nameril razdaljo 9.09 km :!:
Tudi jaz sem pogrešala 500-metrske (ali kilometrske) oznake, nisem nobenih količkov videla. :roll:

Sicer sem pa tokrat težko tekla. Na začetku sem mislila slediti Luki, ki sicer še (?) ni član TF-ja in sem ga spoznala pred startom. Rekel je namreč, da bo tekel okrog 50 minut. Ampak ker je bil seveda hitrejši, sem ga spustila naprej. Daleč naprej.

Mene je pa na progi večkrat obšla misel, da bi raje malo hodila, namesto da tečem. V bistvu mi je kar ves prejšnji teden manjkalo energije za kar koli ... Ker pa se mi je zdelo, da bi se "nekaj korakov" hoje spremenilo v "nekaj minut", sem vztrajala pri teku, ampak tempo je bil vedno počasnejši. Če mi ne bi v zadnjem kilometru nasproti prišel jozet in me potem bodril s številnimi pozitivnimi besedami (hvala! :D ), bi glede na padanje tempa iz kilometra v kilometer v cilj prišla verjetno s tempom blizu 6'00/km ali kaj podobnega. :? Tako pa nisem imela druge izbire, kot da mu sledim. :lol: Kljub temu me je "rdeči trio" (maca, mušnica, Laufer) uspel prehiteti.

Kdo je pa dobil tisti avto, ki je bil parkiran na stadionu? :D
(Ali pa ga je odpeljal pajek, če imate pajke tudi v Domžalah?)

Glede na vaše meritve si bom jaz v svojo evidenco zapisala dolžino 9,1 km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA