Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

AinE
Zakaj pa ni še nobenega poročila :?:
Jaz ga pišem šele danes, ko sem se za silo opomogla. Tokrat ste nas pohodnike poslali na malo ultro. Se vidi iz časov. :nono:
Uh, kolk smo se matrali! V našem gorenjskem koncu so markirane poti speljane lepo po ovinkih, na koroškem pa kar naravnost gor po drčah (vlakah, po gozdarsko). Verjetno zato, da ni treba posebej poti delat. :?
Ko je bilo že vsega hudega skoraj do roba (strme poti, koprive, trnje, veter, megla, dež, blato, … ) smo moral pa še grad najti. Še domačini niso točno vedeli, kje je. :shock:
Sem slišala sotrpinko, ki je rekla, da če bo pri STL šlo tako naprej (s težavnostjo), se pa ne bo šla več. :|
Naša trojka je naredila nekaj več kot 30 km in 1.600 višincev. Da nismo med prvimi, so krive le jagode. :wink:
Tokrat na cilju nismo ostali lačni. Pa ne zato ker smo s sabo (preventiva) prinesli klobase. Še čevapčiče smo dobili za povrh :ignore: (blagovna menjava za :drink ).
V Muti, med Mut… ( :oops: ? – prebivalci Mute) smo se tako dobro počutili, da smo se pri ta zadnjih odpravili domov.
Čakam na fotke. Jih bo gotovo veliko. :D
Lp E.
Nazadnje spremenil AinE, dne 01 Jun 2010, 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Najbrž res še vsi malo lovimo sapo. Pohodniki zaradi dolge proge, nekateri ultraši pa se še danes praskamo, kako nam je to uspelo :shock: :shock: . Bo kdo dal svojo GPS sled na ogled?
spela* napisal/-a:
AinE napisal/-a:V Muti, med Mut… ( :oops: ? – prebivalci Mute)

Mutčani oziroma Mučani. :wink:

(nikakor pa ne Mutanti ali Mutci :lol: )

Muteci al pa "kobanci" :--
Tole je bil pa eden krajših ultra trekingov 34,6 km in 1700 višincev. Prvi del po markirani poti nato pa vsak po svoje. Škoda da so nam oblaki zakrili razgled.

Darja napisal/-a:Najbrž res še vsi malo lovimo sapo. Pohodniki zaradi dolge proge, nekateri ultraši pa se še danes praskamo, kako nam je to uspelo :shock: :shock: . Bo kdo dal svojo GPS sled na ogled?

Tole je slikca naše poti, če pa rabiš gpx fajl mi sporoči na zs.

Slika
http://www.mojalbum.com/yogo1/treking-muta/foto/17899150#17899150

lp Yogo
garni napisal/-a:
spela* napisal/-a:
AinE napisal/-a:V Muti, med Mut… ( :oops: ? – prebivalci Mute)

Original domače je "Mutnčani" :wink:
IČA napisal/-a:
garni napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Original domače je "Mutnčani" :wink:

No, tega ne vem, pravopis pa pravi tako, kot pravi. :wink:
:D
Po 24 urah Primoža, kjer mi je šlo lepo, sem naslednji dan skušal hitreje teči.
Koleno je reklo: "Malo jutri." Tako sem prišel do treh tednov teka na nizki frekvenci,
ob mali količini. Nisem vedel, kaj bo zdaj na Pohorju. Že v Vuzenici sem malo zabluzil.
Hitro ostal bolj zadaj. A to na trekingu ni najbolje. Pospešil sem in po nekaj minutah
pristal v vodilni skupini. Najprej nas je šlo naprej 12, potem nas je ostalo 8.
Po kakšni uri je najbolje pripravljena peterica odšla naprej, druga godba v sestavi
ŽarkoM, Martin-jelen in moja malenkost, pa je ujela svoj ritem. Med tekom smo ga
prepoznali kot Užitek. Med tretjo in 4. točko, je en klanček spomnil na dobri stari
Durnik, ki jer pred durmi. Med 4. in 5. točko smo se malo zavrteli okoli svoje osi in izgubili par minut. Kmalu opazimo, da se nam bližata domačin Jan-Jan in Matej-jethro.
Nihče ni rekel nič. Le pospešili smo, v breg. Lepo smo osvojili Antona, ga optimalno
zapustili. In od tu ujeli linijo, ki je spominjala na optimalno. Na travniku, blizu gradu
nad Vuzenico opazimo tiste male rdeče sladke gozdne jagode. Čas je za nizko prežo
in pašo. Po par minutah, osladkani nadaljujemo. Če je Muta leto nazaj ponudila
koprivno kopel, so tokrat zmagale jagode. Zaključimo s progo. Vse je v najlepšem
redu. Koleno je po teku v boljšem stanju, kot na štartu.
Čestitke vsem sobojevnicam in sobojevnikom. Hvala kameradoma, s katerima sem
bil skupaj vso progo :clap: . Ireni :heart je dirka tudi dala dva garmina na 2 nogah,
očeta in sina in so uspešno naredili krog. Čeprav bi se dalo najti tudi kakšno dlako v
jajcu, je trek lepo uspel. Čestitke tudi organizatorjem. :clap:
Se vidimo v naslednjih bitkah. Kmalu!
:D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA