Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes je doživel svojo premiero (ali pa tudi ne, menda je nekdaj že bil) polmaraton na trasi Trboje- Zbilje- Kranj (delavski most)- Trboje, lepa tekaška trasa skozi vasi na levem in desnem bregu Save.
Za udeležbo sem se odločil zjutraj (vedel sem, da mi bo žal, če ne bom šel), Romana pa je bila tudi takoj za spremljavo. Že ob prihodu srečanje s samimi znanimi obrazi, prijava, ogrevanje...upanje na malo nižje temperature se je hitro razblinilo, a sem se tega nekako navadil in mi ne povzroča več hujših skrbi...Štart ob 9 uri, okrepčevalnice na 5, 10, 14 in 17 km...Kilometri se vrstijo zelo hitro, končni čas 1 uro in 26 min ni ravno navdušujoč...v cilju pa ni sledu o kaki pretirani utrujenosti in le 6 dni pred GM je tako tudi prav. 5 tekačev in 1 tekačica (Neža :clap: ) je bilo hitrejših, v kategoriji pa 2. mesto...
:TF) spet dobro zastopan, pa še lepo število medalj smo odnesli :laola ! Čestitke vsem!! :clap: :clap:

LP, vencelj
tek je bil super!
skurila me je vročina, pa ne samo mene.
bilo nas je ravno prav tekmovalcev, organizacija na nivoju. forumovcev nas je bilo "cel šopek" :laola
kot sva z Vencljem na cilju govorila, bi nama bilo zvečer žal, če se ne bi udeležila teka.

imam pa pripombo, glede prve osvežilne postaje, kjer niso nudili vode
Ja tudi meni je bila trasa všeč, našlo se je nekaj koščkov sence, je pa res, da je bil šok na 5km, ko sem ugotovila, da ni vode, z energijskim napitkom se pa res ne da polivati,drugače je bilo pa vse super, tudi golaž na koncu :D .

:wink:
Prvič sem bil v Trbojah in bogve če bi kdaj bil tam...toda tekaške prireditve nam ponudijo to možnost da spoznamo nove kraje...nove prijatelje.

Tale 21-ka mi je bila všeč čeprav je bilo vroče...no,ja se bomo mogli pač navaditi tudi na take razmere... saj je takšen letni čas.
Trasa je bila lepo speljana...km-oznake,redarji,rešilec...vse OK.
Lahko pa bi bila kakšna okrepčevalnica več,glede na vremenske pogoje...že dober...so nas rešili mobilni "podajalci" pijače.

Organizator se je res potrudil pri izvedbi prireditve ...škoda ker nas je bilo tako malo prijavljenih.
Mogoče v razmislek za naslednjič...datum naj se ne bi križal z tradicionalnimi prireditvami (Franja in številne tekaške prireditve).

Čestitke vsem ki so premagali "vročo" progo....in organizatorju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA