Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Samo nekaj informacij za romanaL:

- Sedaj meri ta proga 9.850m (zmerjeno z dvema različnima gps urama)
- jaz sem dejansko tisti, ki si me javno vprašal, če sem pravi :D
- Nekaj polkilometrskih oznak sem sicer videl (vsekakor pohvalno), imam pa dobronamerne pripombe: tablice so majhne in ob teku težko vidljive, tablice niso obrnjene v smeri prihajajočega tekača, tablice so le v eno smer (ali le jaz nazaj grede nisem nobene opazil)
- Glede teh točk: meni je vseeno, ker ne delam domžalskega pokala, na vaše tekme pridem, ker so mi blizu. Prosim pa te, če daš lahko Dejanu Žoharju dodatnih 100 pik, ker se je na ta olimpijski tek pripeljal iz Celja, ker je bilo menda rečeno, da na olimpijskem teku vsi dobijo 100 točk.
tae napisal/-a:Samo nekaj informacij za romanaL:

- Sedaj meri ta proga 9.850m (zmerjeno z dvema različnima gps urama)
- jaz sem dejansko tisti, ki si me javno vprašal, če sem pravi :D
- Nekaj polkilometrskih oznak sem sicer videl (vsekakor pohvalno), imam pa dobronamerne pripombe: tablice so majhne in ob teku težko vidljive, tablice niso obrnjene v smeri prihajajočega tekača, tablice so le v eno smer (ali le jaz nazaj grede nisem nobene opazil)
- Glede teh točk: meni je vseeno, ker ne delam domžalskega pokala, na vaše tekme pridem, ker so mi blizu. Prosim pa te, če daš lahko Dejanu Žoharju dodatnih 100 pik, ker se je na ta olimpijski tek pripeljal iz Celja, ker je bilo menda rečeno, da na olimpijskem teku vsi dobijo 100 točk.

-Kot prvo, veseli me da sva se spoznala.
-Kilometreske oznake pač ne morejo biti prometni znaki (velikost), so pa namenjene predvsem rekreativnim tekačem (ne pa tekmovanjem). Postavljene so ob osi Kamniške Bistrice, po Šumberku in v nadaljevanju ob Gradiškem jezeru.
- Domžalskih 50 je projekt, ki smo ga zastavili z letošnjim letom in zato naredimo tudi kakšno napako. Res je , javno sem objavil, da dobi vsak na Olimpijskem teku 100 točk. Kar je prav, saj udeležence velja nagraditi vse enako, ker je Olimpijski tek netekmovalnega značaja. Torej Dejanu, Justi.....zasluženih 100 točk!
Žal letos ni bilo odziva iz OKS-a, zato smo se Domžalčani odločili, da vseeno nadaljujemo dolgoletno tradicijo. (in še tri mesta v Sloveniji).
Naslednji projekt oz. zaključna prireditev v sklopu Pokala domžalskih 50 pa bo 18.9.2010.
Datum prestavljen z petka na soboto, ker je tek v sklopu prireditve, ki bo promocija teka v Domžalah. Glavni organizatorj je Zavod za šport. Dolžine proge bi bile različne, 10 km, po Šumberku in prvič v Domžalah tudi 21 km razdalja. Več pa v razpisu prireditve, ki bo predvidoma izšel konec julija.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA