Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

giorgio
Bravo Mirko na lepo narejenem filmu in slikah.Me pa zanima Če bi se dalo dat slike na kako stran ali album,da bi si kdo kako slikco shranil.Hvala in še kdaj tako.
 giorgio
Najlepša hvala Mirko.No,ta tek je vedno odlično organiziran.Vedno je lepo teči v tem okolju-Trte,breskve,prijazni ljudje,znanci in še bi lahko našteval.Je pa res da zaradi te vsakoletne ubijalske vročine je tek kar težek.Na koncu dve vrsti pašte,pa še kaj drugega se je našlo-mrzla piva.... :lol: :drink :drink :drink Skratka tek je lepo uspel in vsi zadovoljni.
 bopi
Lep tek.Proga je ravninska in zelo lepo speljana okrog Dobravlj ampak je bila kljub temu kar težka.Vsaj zame.Kljub bolj pozni uri je bilo kar vroče oziroma soparno.Tako da se ni bilo možno odpovedati hladni :drink po teku.
Zanimiva je bila tudi ideja za nagrade za sredinski čas.Da ne bodo vedno samo najboljši dobival pokale :lol:
Lepo je videti nove ideje tako da se vidi da se organizatorji zelo trudijo in si seveda zaslužijo vse pohvaale :clap: :clap: :clap:

lp :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
bopi napisal/-a:Zanimiva je bila tudi ideja za nagrade za sredinski čas.Da ne bodo vedno samo najboljši dobival pokale :lol:

Dobra ideja za organizatorje. Sem na 3. Bistriškem teku doživel, da je nagrado dobil tudi zadnji tekmovalec. :clap: Zelo pohvalno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA