Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bom tokrat prvi in kratek.
"Ogrevanje" pred Kropo uspelo in to dobesedno, kot vedno je bilo v Ribnici vroče. Lepo število tekačev in kar nekaj TF-jevcev.

Kot vedno dobra družba :lol:

Slika

PS: Pojedel dve porciji golaža, Maca hvala za extra porcijo. :wink:

Kaj več slik in kakšna beseda več pa jutri!

Zdej pa spat in jutri v Kropo skozi Evropo ali obratno. :lol:

LP Tomaž
Uživali smo, tako kot vedno. :clap:
Hvala županu Ribnice izpred .... let, ker imam še vedno posebno - stalno štartno številko :-- . Pa sem kljub temu, da je nisem oddala, dobila mali darilni paketek. Baje sem ful gobčna (Foušarija.press)

Sicer pa so Ribnčani pozabli vklopit klimo, je blo soparno za ponoret :argue: . Zato tudi kakšen odstop. Eni ta trmasti pa do konca, če treba z glavo skozi zid. No ja, ene to ne ovira, so kljub temu prvi.
Jaz sem uživala, pofočkala vse, kar je bilo ob progi, videla vse rože, sem seveda tudi vedla, kje morajo biti. Izkušnja od lani. Franciju sem med tekom odpredavala o nekih duhovnih zadevah, upam, da je preživel :mrgreen: .
Pogrešala sem mačjo zalego :--( , lani so ble pri eni hiši tkole ene 5-6 mačic, ki se je kobacalo, prevračalo, podilo....
Ja, še pridemo. Kaj pa mi preostane, tudi v letu 2011 mora štartna štev. 7 na progo :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA