Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Joj, res ne vem kako bi začel drugače, kot da sebe razglasim za največjega bedaka.
Pred tekmami imam vedno tremo in zato se mi ponavadi pojavi driska. Ta driska vem da je čisto psihološka, ker jo mam vedno samo na jutro pred štartom dirke in nikdar prej ali pozneje.

Tako sem danes moral še pred odhodom od doma dvakrat na WC. Na štartu pa še dvakrat. Pa še vedno ni bilo dovolj. Še tretjič me je močno zvilo, opravim, potem pa si zvijem gleženj. "Super!" sem cinistično rekel sam sebi. Tako sem bil na cilju prvi med vsem tekmovalci; skupaj z vso prtljago.

Organizacija tekma je bila sicer zelo dobra, zgoden štart je tekačem prihranil marsikatero kaplo znoja. Tržiške strele in pa oskrbnik Koče na Dobrči so se res potrudili, saj je bilo tudi veliko število praktičnih nagrad. Tako da res hvala za trud in čestitke za uspešno izvedeno tekmo!

Zmaga Boštjanu Hrovatu v njegovem slogu, drugo mesto Klemen Triler in odlično tretje mesto mladinec Luka Mihelič. Čestitke!
Uporabniški avatar
 firbec
Po daljšem času sem se neke tekme udeležil kot tekmovalec (turistični).
Tržiškim strelam svaka čast za organizacijo! Ni da ni!
Veliko nas je, ki se lahko marsikaj naučimo pri njih....

Ena malenkost: medalje so dekleta prinesla na blazinah - ala svetovni pokal...
Vse pohvale še za marsikaj drugega!

Lp Marjan
 ToneH
Ni da ni. Edino kar ni bilo v redu je bila kvaliteta štartnih številk. Trgala se je še preden se je namočila, ko pa je bila mokra pa je bila kot "skret" papir. Za naprej, upam, da je bil začetni odziv za organizatorje dovolj spodbuden in bodo vztrajali, poglejte kvaliteto, ki jo imajo številke v Gorenjskem pokalu. Ravno tako so papirnate, vendar na "švic" popolnoma imune.
 TONEK
Tudi jaz iz ozadja sem pozitivno presenečen. Odlična označba proge, oddaljenost do cilja in okrepčevalnic, živa glasba, profesionalna spikerica, da ne omenjam slastnega krofa in velike sklede makaronov, tako, da sem moral doma odpovedat kosilo.
Pa še zlato medaljo sem prinesel domov...
lp Tone
Ja glede na to kako dober je oskrbnik :) potem je popolnoma jasno kako in kaj se lahko dobro orgnizira..!
No na koncu vsega pa se potem vidimo na finalni prireditvi na 4.Teku na Vodiško planino 2010 19.09.2010 do takrat pa lahkoten korak in veliko dobrega in lepega treninga...!
 bionika
pozdrav vsem tekačem na našo Dobrčo,tudi jaz sem bla zelo zadovoljna z vsem udeležbo,organizacijo ,sploh pa na cilju ,živa "muska",dost družbe ,pijače,hrana dobra po zaslugi Milana in Jane ,ki sta oskrbnika koče,v glavnem vsem ,ki ste prtekli gor kapo dol ,jest še nabiram kondicijo za sedaj še pešačim na Dobrčo ,kasneje mogoče kaj več,motiv da grem vsak viknd gor -ŠTRUDL ,gor je najboljši.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA