Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mojchka
mušnica napisal/-a:Enkica, ko si zadnja pomisli na to, da si nekomu polepšala dan in tekmo, kajti ko se je ozrl, ni bil zadnji - ergo: opravljaš dobra dela :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: jaz jih pogosto na lokalnih tekih, ko ni veliko tekmovalcev :lol:

Pajo, jaz še razmišljam o Domžalski desetki, lani sem bila samo prostovoljka, mi tekanje po štadionu ne diši najbolj - travme iz OŠ itd :evil:

Enkica niti ni bila pri zadnjih, prav odlična je bila!!!

No, res smo tekli v isti družbi, tudi jaz sem občudovala bosonoga tekača; očeta in sineta. Ja, lepo sta navijala za gledalce!
Sicer pa; tudi jaz sem bila v kiklici, enkrat, ko sem vaju prehitela, sta to tudi opazili. Bi kaj rekla takrat, ma mi je bilo malo nerodno. :oops:

DOmžalska (saj je na stadionu, ne) mi pa ne diši, ravno zaradi stadiona, ne vem, če bi zmogla...
Uporabniški avatar
 gala
Loni napisal/-a:No, mi2 sva uživala. Prišla na Bled skoraj direkt s potepanja po Soški dolini in letela dalje lovit divje svinje na Sljeme.
Nočno 10ko jemljem edino in samo kot družabni dogodek, na katerem se nimam nikoli namena dajati s tempom, časi, prehitevanjem, ampak z uživanjem od začetka do konca. In tale ni bila nobena izjema.
dAVIdova Andreja ni imela družbe (nekdo je po extremeGM4O počival), pa sva jo z Marjanom najela za zajčico, od začetka do konca smo jo sprehajalno odtekli. Vmes fotografirali, trenirali intervale, da smo lažje fotografirali, preverjali nogometne rezultate, vmes sem dobila še malce dodatne opreme (pentljaPress). Med tekom že dolgo nisem toliko klepetala, predvsem pa s tako lahkoto. Je bilo naravnost zabavno opazovati sotekače, kako so jo sopihali, mi pa čvekitičvekitičvek.
Krasno in hvala vsem za vse. Majčk je tudi zame zmanjkalo v S velikosti, ampak našla se je dobra duša, kateri je bila še S prevelika, tako da sem jo dobila.
Bilo je kratko, a sladko. Celo skoraj celo kremšnito sem zmazala, jaz, ki jih sploh ne maram.

Loni, a si potem ti imela tako veliko belo petljo na 'zadnji strani :lol: :lol: '? Mi je prav popestrilo tek, da sem lažje sopihala. Moja kondicija je ravno za med tiste ta bolj počasne polžke :D
Uporabniški avatar
 Enkica
mušnica napisal/-a:Torej tako zdaj punce - mojchka, enkica itd. - se je treba enkrat tudi v živo dobit na kaki tekmi ali potem na grapefruitu :drink
Midve z Maco sva ponavadi opazni in glasni, tako da samo pocukajte za kiklo (ja mojchka, Maca je bila hello kitty roza, jaz pa živalska - grr)
Drugače pa organiziramo eno družabno srečanje - pri teh sem jaz vedno v ospredju ne kot na tekmah, vsak mora pač najti svojo nišo :-- :--

Velja! Bova premagali sramežljivost, ne mojchka?!?

mušnica napisal/-a:Enkica, ko si zadnja pomisli na to, da si nekomu polepšala dan in tekmo, kajti ko se je ozrl, ni bil zadnji - ergo: opravljaš dobra dela :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: jaz jih pogosto na lokalnih tekih, ko ni veliko tekmovalcev :lol:

Tam nekje na 8. km sem imela mal krize in sem kakšno minutko hodila. Pa se zavem, da me nihče ne prehiti, da ne slišim zadaj nobenega sopihanja in korakov...ha ha ha, bi morali videt ta neverjetni pospešek :lol: , do cilja mi hoja ni več prišla niti na misel. Dobrodelnost je sicer fajn, ampak zadnja jaz nočem bit. Pa pika. Čeprav je res, da zato marsikaterega lepega teka (z malo tekmovalci) še dolgo ali nikoli ne bom videla, vem :( .

@pajo, gala: v Ljubljani imam namen prvič preteči mali maraton. Željeni čas bo 2:20, realno pa bom ob pridnem treniranju in veliko žgancih prisopihala v cilj kako stotinko prej kot v 2 urah in pol. Se javi kateri za zajčka?

V času TF10-ke bom pa tekmovala z gamsi in kozorogi nekje po visokogorju, žal.
Uporabniški avatar
 gala
@pajo, gala: v Ljubljani imam namen prvič preteči mali maraton. Željeni čas bo 2:20, realno pa bom ob pridnem treniranju in veliko žgancih prisopihala v cilj kako stotinko prej kot v 2 urah in pol. Se javi kateri za zajčka?

Enkica, mali maraton bo tudi moj prvi, 10ka pa je bila sploh moj prvi tekmovalni tek. Čas 2:20 je moj sanjski, kaj bo pa v resnici, bomo pa videli. Upam da se mi uspe natrenirat. Drugače bom pa metla :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 samostojni
:laola :laola
ENKRATNO doživetje ko tečeš bos po lepo gladkem asfaltu pometenim u nulo.... :-- :--
Občutki ki se pri tem dogajajo so predvsem pogojeni z samo hitrostjo in načinom stikanja podplatov in asfalta :juhuhu: :oops: :oops: :lol: :ignore: :mrgreen: :mrgreen: najhitrejši imajo danes olupljene večje predele spodnjih okončin... :mrgreen: :mrgreen: glede na to da smo podebatirali po koncu teka..... pa mal spodaj si ogledali zadeve. :?: :?:
Se bo še nekaj časa čutilo, je pa res de bo nova koža spodej dobrodošla za nove podvige...

Skratka lepa proga edino pri kazinoju je del poti malce dvignjen bil pa sm s palcem vanj zaril...ma je dobro, sam črno pa tud rata kasneje. :ignore: :ignore: :argue:

Pleh muska je poživila del poti, prav tako GASILCI :juhuhu: :juhuhu: na drugi strani ter ostali pomagači, ki so se potrudili z VITEZI na čelu.......................................niso zaman VITEZI DOBREGA TEKA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pa joške vn so fajn zašpilav....smo pa potem počas popokal proti domu.

HVALA LEPA še enkrat za druščino .... :toast: :toast: :piti: :driver: :driver:
Uporabniški avatar
 Wega
Ideja da je (neumorna) godba igrala vlogo metle je pa sploh nekaj najboljšega, kar si človek lahko domisli.
 BoštjanU
samostojni napisal/-a::laola :laola
ENKRATNO doživetje ko tečeš bos po lepo gladkem asfaltu pometenim u nulo.... :-- :--
Občutki ki se pri tem dogajajo so predvsem pogojeni z samo hitrostjo in načinom stikanja podplatov in asfalta :juhuhu: :oops: :oops: :lol: :ignore: :mrgreen: :mrgreen: najhitrejši imajo danes olupljene večje predele spodnjih okončin... :mrgreen: :mrgreen: glede na to da smo podebatirali po koncu teka..... pa mal spodaj si ogledali zadeve. :?: :?:
Se bo še nekaj časa čutilo, je pa res de bo nova koža spodej dobrodošla za nove podvige...

Skratka lepa proga edino pri kazinoju je del poti malce dvignjen bil pa sm s palcem vanj zaril...ma je dobro, sam črno pa tud rata kasneje. :ignore: :ignore: :argue:

Pleh muska je poživila del poti, prav tako GASILCI :juhuhu: :juhuhu: na drugi strani ter ostali pomagači, ki so se potrudili z VITEZI na čelu.......................................niso zaman VITEZI DOBREGA TEKA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pa joške vn so fajn zašpilav....smo pa potem počas popokal proti domu.

HVALA LEPA še enkrat za druščino .... :toast: :toast: :piti: :driver: :driver:

:D :D moje najhitrejše (čas:36,08) bosonogice so jo dobro odnesle :mrgreen: preveril samostojni :D :D danes spet lahko že normalno tečem :laola
Hvala celotni ekipi VITEZOV, tekačem, navijačem...bilo je enkratno nepozabno :wink:
 Iggy77
Kar nekaj dni sem potreboval, da sem strnil svoje misli glede letošnje Nočne 10ke. Projekt, ki se vsako leto začne že v avgustu in ki potem traja vse do druge sobote v juliju, mi je letos vzel veliko moči in energije.

Na sami prireditvi je tokrat sodelovalo več kot 120 prostovoljcev, članov društva, prijateljev in znancev. Na pomoč so nam priskočili tudi Jožko s prijatelji iz Baške grape, Robi Stan in njegovi raftarji, člani Društva šoferjev z Bleda in člani društva Prošport. Vse od ponedeljka je potekala akcija, ko smo robo tovorili proti Bledu, polnili darilne vrečke, pripravljaji medalje (vilice), postavljali prireditveni prostor, označevali progo in redarska mesta. Vsem bi se rad zahvalil za pomoč, saj nam je skupaj z vami uspelo pripraviti prireditev, ki bo še dolgo odmevala po celi Gorenjski in tudi Sloveniji.

V vseh teh letih so se izoblikovale ekipe, ki so že dobro uigrane in vestno postorijo vse kar je potrebno (prijavna služba, redarstvo, podeljevanje medalj, kremšnit, moderatorstvo, okrepčevalnice). Vsako leto pa se priključijo še novi posamezniki, ki poskrbijo, da se v samo izvedbo vnese še kakšna novost.

Približno 2500 tekačev in verjetno še enkrat toliko spremljevalcev je naredilo to prireditev edinstveno. Noč, 10km proga, soj naglavnih lučk, kremšnite, ... vse to naredi Nočno 10ko drugačno od ostalih tekaških prireditev. Letošnja prireditev je bila še bolj stresna, ker smo za več kot eno uro zaprli tudi glavno cesto Bled - Bohinj in vsa logistika glede zapor cest je bila res zahtevna. Na srečo smo imeli posluh tudi pri Občinskem redarstvu Bled in policiji, ki so nam pomagali z nasveti in tudi pri sami izvedbi. Prva skrb je bila pripeljati vse tekače varno v cilj in to nam je tudi v celoti uspelo.

Še vedno se bomo trudili, da se bodo tekači radi vračali na Bled in ga tudi z zadovoljstvom in lepimi vtisi zapuščali.

ŠE ENKRAT HVALA VSEM, BREZ VAS NOČNE 10KE NE BI BILO! :laola
Uporabniški avatar
 Loni
gala napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, mi2 sva uživala. Prišla na Bled skoraj direkt s potepanja po Soški dolini in letela dalje lovit divje svinje na Sljeme.
Nočno 10ko jemljem edino in samo kot družabni dogodek, na katerem se nimam nikoli namena dajati s tempom, časi, prehitevanjem, ampak z uživanjem od začetka do konca. In tale ni bila nobena izjema.
dAVIdova Andreja ni imela družbe (nekdo je po extremeGM4O počival), pa sva jo z Marjanom najela za zajčico, od začetka do konca smo jo sprehajalno odtekli. Vmes fotografirali, trenirali intervale, da smo lažje fotografirali, preverjali nogometne rezultate, vmes sem dobila še malce dodatne opreme (pentljaPress). Med tekom že dolgo nisem toliko klepetala, predvsem pa s tako lahkoto. Je bilo naravnost zabavno opazovati sotekače, kako so jo sopihali, mi pa čvekitičvekitičvek.
Krasno in hvala vsem za vse. Majčk je tudi zame zmanjkalo v S velikosti, ampak našla se je dobra duša, kateri je bila še S prevelika, tako da sem jo dobila.
Bilo je kratko, a sladko. Celo skoraj celo kremšnito sem zmazala, jaz, ki jih sploh ne maram.

Loni, a si potem ti imela tako veliko belo petljo na 'zadnji strani :lol: :lol: '? Mi je prav popestrilo tek, da sem lažje sopihala. Moja kondicija je ravno za med tiste ta bolj počasne polžke :D

Jp, to je bila moja malenkost oziroma - saj me je bila samo ena velika pentlja :wink: In dolg jezik, itak :-- , glede na tempo sem imela ves cajt na svetu čvekat. Brez da bi konec vzela.
Uporabniški avatar
 Rollback
Kako hitro mine teden, tudi če je po Nočni 10ki in ne pred njo :wink:

Letos je na Nočni vse klapalo. Nekdo je celo rekel, da še preveč, in da je bilo premalo adrenalina in improvizacije :D No, tako hudo že ni bilo, vseeno je bilo treba povezat vse male in velike detajle ter izpeljat stvari, ki jih prej pač ne moreš predvidet. In pognat vso mašinerijo, vseh odličnih in zlata vrednih 130 sodelavcev in sodelavk v boj. Adrenalin? Ste že kdaj bili na štartu in par minut preden pištola poči, pogledali proti neskončni množici, ki vre? Ultimativna adrenalinska izkušnja! Če ne verjamete, pridite drugo leto :idea:

Izkušnje se poznajo. Izkušnje vseh, ki spremljajo 10ko že od spočetja naprej. Zato smo tak projekt lahko pripeljali na najvišji nivo doslej. Pa vendarle je nekaj še pomembneje. Srčnost, viteštvo! Toliko pravih in klenih ljudi na kupu je užitek že sam po sebi. Ogromno novih prijateljev, ogromno močnih vezi je nastalo tudi na Nočni 10ki. Zato jo imam rad in sem hvaležen. Hvalažen sem tudi vsem, ki nas vsako leto pridejo obiskat in za katere zmeraj zmanjka še kakšna minuta več, da bi kakšnega spili in še kakšno rekli. Pa tudi to še pride :wink:

Letos je bila 5a, jubilejna, pa naj matematiki rečejo kar hočejo :D Zato bo drugo leto...ne povem še, boste počakali še par mesecev. Vsekakor pa bo, drugo soboto v juliju, na istem mestu. Ne jenej na5, jih bo treba 10 :!: 8) :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Vitezi veseli me,da je prireditev več kot uspela :clap: , srčnost je prava beseda, ki jo verjamem imajo takšne prireditve v organizaciji "navadnih" ljudi in to me srčno veseli :laola
Bo očitno treba v naslednjem letu preplanirat dopust, da vse to enkrat občutim v živo!! :wink:
 nana
Vreme napisal/-a:Bo očitno treba v naslednjem letu preplanirat dopust, da vse to enkrat občutim v živo!! :wink:

OBVEZNO :D
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Bo očitno treba v naslednjem letu preplanirat dopust, da vse to enkrat občutim v živo!! :wink:

OBVEZNO :D

Nisi to napisal že lani? :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA