Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zgodaj zjutraj okoli 7h sem se odpravil čez Vršič do kampa korita-Soča, bil tam , vendar o kakšnem teku ne duha in ne sluha, še ene dva tekača sem tam srečal in smo ugotovili, da je bilo napačno-zavajujoče obvestilo na TF in v športnem koledarju...!!! :?: :x :!: Sicer sem že en dan prej telefoniral na info: 041 332-520, pa nisem dobil zveze, vendar sem vseeno šel, ker sem zaupal obvestilu na TF in "športni koledar"...Iz kampa Korita sem še enkrat poklical omenjeno tel.št., in dobil info, da je tek že bil 31.07., res škoda, da sem ga zamudil, saj sem se lani udeležil tega teka in je bilo res lep tek v neokrnjeni naravi in dobro organiziran..., zakaj je prišlo do napačne informacije mi res ni znano...? :?: :?: :?: :!: , isto je bilo tudi za pomladni tek na Jesenicah, ko je bil vnešen napačen datum... :?: :!: :?:Tako sem imel samo izlet do Trente in nazaj domov čez Vršič..., tudi to je nekaj... :roll:
MIROSAN napisal/-a:Zgodaj zjutraj okoli 7h sem se odpravil čez Vršič do kampa korita-Soča, bil tam , vendar o kakšnem teku ne duha in ne sluha, še ene dva tekača sem tam srečal in smo ugotovili, da je bilo napačno-zavajujoče obvestilo na TF in v športnem koledarju...!!! :?: :x :!: Sicer sem že en dan prej telefoniral na info: 041 332-520, pa nisem dobil zveze, vendar sem vseeno šel, ker sem zaupal obvestilu na TF in "športni koledar"...Iz kampa Korita sem še enkrat poklical omenjeno tel.št., in dobil info, da je tek že bil 31.07., res škoda, da sem ga zamudil, saj sem se lani udeležil tega teka in je bilo res lep tek v neokrnjeni naravi in dobro organiziran..., zakaj je prišlo do napačne informacije mi res ni znano...? :?: :?: :?: :!: , isto je bilo tudi za pomladni tek na Jesenicah, ko je bil vnešen napačen datum... :?: :!: :?:Tako sem imel samo izlet do Trente in nazaj domov čez Vršič..., tudi to je nekaj... :roll:

:hello: :hello: :hello: :driver: :driver: :driver: :driver: :hello: :hello: :hello:
Bi pa mogoče podaljšal lahko pa fante in dekle mal spodbudit šel morda :D ker so tekli in še tečejo proti Gorici ,
Se mi zdi da bi te bli ZELO veseli :juhuhu: :TF) :juhuhu:
Sam razmišljam da ne bi kaj ćudnega mislil :D
Žal se ne da čisto natančno spremljati vseh sprememb za skoraj 5000 dogodkov, ki se zgodijo čez leto. Na TF in Športnem koledarju zato objavljamo le isto, kar nam sporočijo organizatorji, ki pa imajo možnost brezplačnega dostopa za spreminjanje, vpis ali brisanje podatkov, na voljo pa sta tudi moj telefon in e-pošta. Žal se tudi meni niso javili glede kakšne spremembe, niti mi niso posredovali razpisa, kot lani.

LP

Žiga Černe

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA