Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ja kransjkogorska desetka je bila zmerom draga, tudi ponudili niso nikoli veliko (v primerjavi z ostalimi organizatorji ki imajo nižjo štartnino)

Vprašanje, ki se mi pa zastavlja pa je: Ali ni štartnina s strani organizatorjev gorenjskega pokala enotno dogovorjena (10€)? V primerjavi z teki, ki so bili v gorenskem pokalu do zdaj, bi bila lahko štatnina na tem teku (glede na ponudbo in organizacijo ) kvečjemu 7 €.

Lep tek še naprej!

Bojan, samo malo v obrambo AD Železniki... Mislim, da ti dve tekmi ne moreva enačiti po nobeni strani. Z organizatorskega pogleda je Ratitovec spedenan v nulo.... (topla hrana, nagrade, napitki,...
Ni kej, Ratitovec je bil odlično organiziran. Sploh nimam kej za pripomnit, vendar štartnina je bila vseeno 3 € višja kot lani. Pa če bi primerjal s KG10 sem prepričan, da je Ratiovec neprimerno težje (in dražje) organizirati. No sploh pohavlo je bilo to da je bilo okrepčevalnic zelo veliko.
cizek napisal/-a:Pa dobr, a res lahk skos neki kritizirate? A j že kdo kdaj kej probal organizirat? Dejte, pa boste pol povedal, kako je...

Večkrat sem bil v vlogi organizatorja kot tekmovalca in zdi se mi zelo dobro, če po tekmi udeleženci izrazijo svoje mnenje oz. vtise, pa naj bodo to pohvalne besede, če je zadeva OK, ali pa kritika, če stvari niso štimale - bo pa mogoče naslednjič boljše :wink:
Saj je forum temu namenjen, a ne?
LP Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA