Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ben
Lunca, prav maš, trening je bil danes, sam sem zamutil pri vnosu datuma v rokovnik. Tudi ostalim se opravičujem za napako.
Ben
Uporabniški avatar
 Fotr
Če bi kdo še kaj rad izvedel o tekaškem taboru v Rovinju, naj prebere današnji Polet na straneh 36, 37, 38 in 39. Pa še slike so! :shock:
Uporabniški avatar
 Manika
Fotr napisal/-a:Če bi kdo še kaj rad izvedel o tekaškem taboru v Rovinju, naj prebere današnji Polet na straneh 36, 37, 38 in 39. Pa še slike so! :shock:

Fotr, takoj, ko sem vstala, sem šla preverit Polet. In glej, Fotrov članek na 3 straneh. :) Pa še ful slikc. Pa intervjuji, v glavnem forumovcev. :)
Super si napisal, tako kot je res bilo.

:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Kljub temu, da sem vam vsem od srca privoščila "Rovinj", pa sem vam neizmerno fouš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: In ko berem še vaša dožitveta poročila..... sej prav'm ...... za crkn't fouš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dons smo imel že za fruštek vojno pr hiš... kdo bo prvi prebral Polet :!:
 Nataša
Tjaša napisal/-a:Dons smo imel že za fruštek vojno pr hiš... kdo bo prvi prebral Polet :!:

in? kdo je zmagal? a morm sploh vprašat? :D :D :D
Uporabniški avatar
 runner
Nataša napisal/-a:
Tjaša napisal/-a:Dons smo imel že za fruštek vojno pr hiš... kdo bo prvi prebral Polet :!:

in? kdo je zmagal? a morm sploh vprašat? :D :D :D

Mah Tjasa je zmagala... njena grsa polovica je itak "officer and gentleman"

LP runner
 Nataša
Lahko bi bla pa to še ena uganka! :shock:

aaaaaaaaa
no more riddles!!!!
Uporabniški avatar
 runner
Fotr,

prebral sem... eh kako lepo pišeš...
Sem že začel godrnjati ... 'lej ga, sploh ni TF omenil, ali pa so mu "izrezali"...
ko pa zagledam mali sivi kvadratek ki govori o TF-u.

:lol:

Fotr super napisano. Odlična provokacija na koncu - za organiziranje tabora v SLO. (tržna niša za hotele, :lol:)

LP runner
Uporabniški avatar
 Barb
Ej,so pa pr nas v službi,kar poskeniral -pazite barvno-Poleta in ga dal na oglasno desko, tko da, draga Staša zdej bodo pa vsi vedel,kaj sva počeli. :P
Uporabniški avatar
 vidkul
Fotr, fleten članek. Pri meni doma so kar malo :shock debelo gledal kaj vse smo počeli.

lp Vid :D
Uporabniški avatar
 tmp
Fotr, res super zanimiv članek, ki upam da bo navdušil še druge, da se bodo
udeležili naslednjega tekaškega tabora.
Pa čestitke Bosinu za fotomaterial.

:clap: :clap: :clap:
Fotr, tudi z moje strani pohvale za članek v Poletu. Sem bil kar mal presenečen, ko sem ugladal svojo faco tam notri, sodelavci v službi pa tudi. V moji službi je članek drastično povečal širjenje tekaškega virusa (mislim seveda pisni del). Kar se pa tiče fotke, ne bi imel nič proti, če bi fotograf ujel v objektiv kakšno žensko več, se mi zdi da je mojega frisa preveč...

Ben
Uporabniški avatar
 Fotr
Je že prav, Beno, da si naslikan v Poletu in to kar dvakrat. Naj se vidijo tudi fejst dedci poleg privlačnih žensk. Sedaj je na vrsti Katarina, ki trenira poleg tebe, da se priklopi na forum. Katarina, če tole bereš, sedaj si slavna oseba in pašeš tudi na forum! Še ti kaj napiši!
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Ja bravo Fotr, Bosin in Boštjan za tole "reportažico".
Po vrnitvi iz Rovinja sem padla v en kaos, ki je, kot kaže, malce mimo. Mi niti ni uspelo napisat vtisov. Ti so vsekakor močni!! Popolna oskrba, mal dopusta, tko no... definitivno za ponovit!!!
Lep pozdrav vsem, predvsem tistim, s katerimi smo se spoznali!!!
Upam, da se kmalu vidimo!
:D
Uporabniški avatar
 haupi
Super, vesel sem da ste se meli tk fenomenalno noro na taboru. Če mi bo čas naslednje leto dopuščal se pridem tudi jaz kaj naučit - do takrat pa bom kr sam treniral!

Lp
haupi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA