- 31 Avg 2010, 23:19
Hvala Ero za lepo organizirano tekmovanje! Oproščam se, če sem komu zaradi mojega manjšega ritma bil v napoto, toda če bi tekel, ne bi prišel do kraja in bi si gotovo skvaril noge, ker za tek nisem treniran. Je bil pa to zame odličen test o mojih sedanjih zmožnostih (čeprav sem bil še utrujen od vožnje z Biograda na moru le par ur prej in opravljenih km na dolgih treningih, ki mi služijo kot priprava na 50 km dolgo tekmo na sporedu 2.oktobra na avstrijskem članskem odprtem Prvenstvu v Hollenburgu/Krems.) To nedeljo imamo blizu Dresdena mednarodno tekmovanje Intrecity, na katerem bodo nastopile reprezentance iz 6 evropskih mest: Dresdena, Barcelone, Rima, Bergama, Friburga ter Kopra, za katerega tekmujemo Bizeljčan Vladimir Veršec, Ljubljančan Peter Rondaij ter jaz. Tekma bo na razdalji 10.000 m na stezi (in prav zato mi je tekma v Domžalah zelo prav prišla)in upamo, da bomo v Nemčiji čim lepše opravili našo nalogo. Še enkrat hvala vsem, ki ste me med mojim nastopom bodrili (nisem si pričakoval tako toplega prijateljskega vzdušja) in seveda, če bo hitrohodski koledar dovoljeval, se prihodnje leto spet vidimo!