Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hvala Ero za lepo organizirano tekmovanje! Oproščam se, če sem komu zaradi mojega manjšega ritma bil v napoto, toda če bi tekel, ne bi prišel do kraja in bi si gotovo skvaril noge, ker za tek nisem treniran. Je bil pa to zame odličen test o mojih sedanjih zmožnostih (čeprav sem bil še utrujen od vožnje z Biograda na moru le par ur prej in opravljenih km na dolgih treningih, ki mi služijo kot priprava na 50 km dolgo tekmo na sporedu 2.oktobra na avstrijskem članskem odprtem Prvenstvu v Hollenburgu/Krems.) To nedeljo imamo blizu Dresdena mednarodno tekmovanje Intrecity, na katerem bodo nastopile reprezentance iz 6 evropskih mest: Dresdena, Barcelone, Rima, Bergama, Friburga ter Kopra, za katerega tekmujemo Bizeljčan Vladimir Veršec, Ljubljančan Peter Rondaij ter jaz. Tekma bo na razdalji 10.000 m na stezi (in prav zato mi je tekma v Domžalah zelo prav prišla)in upamo, da bomo v Nemčiji čim lepše opravili našo nalogo. Še enkrat hvala vsem, ki ste me med mojim nastopom bodrili (nisem si pričakoval tako toplega prijateljskega vzdušja) in seveda, če bo hitrohodski koledar dovoljeval, se prihodnje leto spet vidimo! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :Fslo
2.TF10ka je bila povod, da sem sploh začel spet malo resneje teči in že takrat sem si obljubil, da se bom na to prireditev vračal, dokler bo to v moji moči. Zakaj? Zaradi zgledne organizacije, dobrega vzdušja in fenomenalne družbe :D

O svojem letošnjem teku ne bi izgubljal besed. Do približno 3 km je še šlo, zadnjih 7 se pa bolj malo spomnim :wink: . Pazil sem le, da ne bi bil preveč v napoto hitrejšim tekačem s katerimi sem tekel v skupini. Rezultat je bil precej pod pričakovanji in če sem se lani podcenil, sem se letos krepko precenil pri prijavljenem času. Bo pa drugo leto bolje!

Zahvaljujem se vsem navijačicam za vzpodbudo. Punce, super ste (že veste katere :wink: )!
Brez vas in desne noge mi nikoli ne bi uspelo priti do cilja. :wink:

Zelo pa sem ponosen na svojo mamo, ki je, po le desetih mesecih tekanja, zmogla svojo prvo desetko in to le za las nad "magično" mejo ene urce. Pri njenih rosnih xxxxxx letih je to zelo lep dosežek. Bravo mami :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA