Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Žal se bom oglasil! Za "nekatere" smo bili "nekateri" zgolj udeleženci. Bi si upal pretiravati "looser-ji"! Sam osebno sem prejel roko, nikoli pozdrava, le na zaključnih pet minut ob razglasitvi. Toliko v vednost!

Pa hvala, iskrena hvala! Sam kot 3 X FININISHER TRANS SLOVENIJE ne potrebujem, boli pa ko vidiš koliko prezira dan po tekmi premorejo nekateri v svojih besedah (beri: blogih).

Na glas povem, da sem se kulture tekmovanja zelo lahko naučil ob kolegih Čufarju, Bariču, Rehnovi, Arsiču, Perišiču, Divjaku, Kaduncu in še mnogih, da jih ne omenjam, ki so s svojim celostnim nastopom od prve do poslednje ure našega druženja vsestransko in z vsemi delili dobro voljo, brezkompromisno podporo, predvsem pa sočuteče razumevanje skupnega cilja: odteči (prehoditi !) Slovenijo po začrtani poti !

Toliko! Repliciral ne bom!

Darko Pavc
Ole,
Mislim, da nisi dovolj zaokrožil svoje razmišljanje.

Vsak si pač želi pozornosti v določeni etapi svojega bivanja v tem nasičenem SLO prostoru. Življenje je polno izzivov: služba, družina, želje po osebni rasti, želje po duhovni rasti,....

Včasih zgubimo bistvo rasti. Morda bi rekel upanje. Namreč, da smo bitja, ki so samo otroci.Sicer tudi imamo svoje otroke ampak smo še vedno otroci. Iščemo pozornost.

Nekatera imena, ki si jih navedel so našla v teku predvsem izrazno moznost in beg v poudarjanje pozornosti. To daje energijo, ampak še vedno so v ozadju potreba po duhovni rasti , osebnostniu rasti, lakoti po napredku.

Mislim, da ni prav da si ločil člane tekmovalne ekipe na čelu od imen, ki si jih navedel.

Vsi smo iskali nekaj v tej avanturi. Ce sem iskren sem se soocil prvic s sprejemanjem tako kot je. Pa verjetno se vedno nisem.

Argumentirano mislim dodatno da si krivicen glede na tvoje stanje, ki si ga izražal pri spustu iz Vrsica.

Jaz bi ob tem dodatno podprl tekmovalce na čelu in celotno ekipo tim tekmovalcev:
avanturo smo vzeli tako kot so čutili. Konec koncev ne moreš mimo imen, ki so pisali na forumu, da je to za njih dogodek leta. Celo leto so vlagali, tekli po svojih lokalnih hribih. Morda nimamo sicersnjih izzivov kot jih imas. Vendar se je s srcem cakalo na to prireditev.

Manipulacija je zelo naravni odziv po takšnem stresu.

Predlagam, da se sprejmemo taksni kot smo in Iztoka in fante pozovemo/prosimo da naj vztrajajo. Naj se vabijo naslednje leto. Poskusimo se povabiti se vec ljudi, da se bo ta potreba po kolonizaciji ciljev nekoga druga zmanjsala. Predvsem tujcev recimo sosedov Hrvatov in Avstrijcev.

Moram priznati, da na enem podobnem etapnem ultramaratonu Zagreb Vukovar takih problemov ni. Preprosto sprejmemo in so celo denarne nagrade v igri kljub temu, da gre za visjo idejo: komemoracija spomina pokola. Zakaj smo tukaj vzbudili potrebo po kolonizaciji ciljev nekoga, ki zeli premagati nekoga ne vem.
Mislim, da ni problem v Trans Slovenia. Problem je se prej. In sploh nima zveze s tem dogodkom.

Konec koncev pa si tudi ti dokazal, da je tekmovanje pomembno.
S tem, ko si zelel dati zadnjo besedo sele po Iztoku. Zelja po koncnem zakljucku.

Taki pac smo. In verjetno se bomo morali sprejemati.
Tudi jaz bi si zelel kaksno teamsko osvajanje izzivov. O tem sem sanjal pred desetimi leti. In ko se je pojavila ekipa enkaterih, ki jim je bilo zelo pomembno osvojiti cilj ne glede na obliko ampak samo da se osvoji, da se o njem napise, da se prepozna...sem omagal. In danes se soocam s tem, da je to lahko tudi zmaga. Preprosto sprejeti svojo pot.

PS
Če se ti zdi tako nepomembna tekmvalnost: Si si privoščil maline na grebenu nad Sočo tretji dan? Midva s Tobiasom oz. jaz osebno še več sva se prepustila malinam za ceno takmovalnega časa? Evo pa spet tekmujemo kdo je manj tekmoval! Heheh...

Priznam pa ti da Ole, da si kaveljc vsaj takšen kot jaz ker si z zadevo opravil brez ujčkanja spremljevalca :):). Imena, ki si jih prej navedel so zelo tekmovalna pa jim kljub spremljevalcem ni uspelo.
TranSlovenija je odlična zadeva.
Od prej naštetih imen sva imela spremstvo midva s Tonijem in menim, da nama je obema uspelo. Koper ni bil edini najvišji cilj, čeprav je bil cilj četrte etape in celotnega Transa ter seveda načrtovan tudi z moje strani.
Ja, da je TranSlovenija eno veliko druženje, to daje čar prireditvi.
Tudi to je normalno, da se po teh višincih čustva odprejo, sploh pa je za to poskrbel AVI :D
Vesel sem uspeha vseh, ki ste uspešno zaključili. Vsakdo je imel svoj cilj. Ko sva tekla z Divjakom čez Jesenice, mi je povedal čemu posveča ta tek in zato sem še posebej vesel, da mu je uspelo. Vesel sem, da je uspelo Bariču, ki ima zadnje leto nekaj težav, pa Arsiču, ki je drugi dan precej šepal, pa Drvariču, ki je pred dobrim mesecem obkrožil Balaton in Paucu, ki je iz dosedanjega križa čez Slovenijo naredil zvezdo... Da ne naštevam tahitrih, ker bi bilo kičasto :D
In spet, da ne pozabim ... vso spoštovanje do organizacijske ekipe brez izjeme dohtarca pa mi je bila ful všeč
OLE napisal/-a:Žal se bom oglasil! Za "nekatere" smo bili "nekateri" zgolj udeleženci. Bi si upal pretiravati "looser-ji"! Sam osebno sem prejel roko, nikoli pozdrava, le na zaključnih pet minut ob razglasitvi. Toliko v vednost!

Pa hvala, iskrena hvala! Sam kot 3 X FININISHER TRANS SLOVENIJE ne potrebujem, boli pa ko vidiš koliko prezira dan po tekmi premorejo nekateri v svojih besedah (beri: blogih).

Na glas povem, da sem se kulture tekmovanja zelo lahko naučil ob kolegih Čufarju, Bariču, Rehnovi, Arsiču, Perišiču, Divjaku, Kaduncu in še mnogih, da jih ne omenjam, ki so s svojim celostnim nastopom od prve do poslednje ure našega druženja vsestransko in z vsemi delili dobro voljo, brezkompromisno podporo, predvsem pa sočuteče razumevanje skupnega cilja: odteči (prehoditi !) Slovenijo po začrtani poti !

Toliko! Repliciral ne bom!

Dragi moj OLE, mogoč tvoj jezik, kdaj prehiteva tvoje misli in pol si pa užaljen. No pa naj te spomnim na tvojo izjavo, ki si jo dal v Logarski večer pred tekmo.
Da, ti opišem, kako je bilo. Za mizo smo sedeli ZdravkoC, Fifty, Tatjana in jaz. Ti si poklical ZdravkotaC in mu rekel ma pusti one, ki itak ne bojo videli Kopra. Kaj si s stem mislu ne vem, ampak, če pa misliš, da se ti zdaj jaz morm za take besede še opravičevat, pol pa....

Hvala bogu, da ne boš repliciral, ker ne vem, kaj bi sploh lahk reku na to in zato je bolj da si tiho.
:D

Na misel mi je prišel refren ene luštne pesmice:

"življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš..."

Snežni, z veseljem bi s teboj prekolesaril celotno traso, ta vikend je napoved bolj tako, tako, naslednji mogoče? Smo na vezi!

Še enkrat bi čestital vsem udeležencem Transa, tako organizatorjem - kot tekačem in spremljevalcem. Vaš podvig je VELIK in takega se bom spominjal, ter še dolgo obžaloval, da mi ni bilo dano teči z vami. BRAVO!!! :clap: :clap: :clap:

Avi majstore, a si res mogu, zdej jih pa poslušam, kdaj se bom js kej tazga spomnu :lol: :lol: :lol: :laola
Spoštovani kolega Dexi!

Najini zadevi bo kmalu konec. Več kot očitno je, da me ne poznaš, da ne razumeš mojih provokacij. Za tisto iz Logarske doline se tebi in vsem potencialno prizadetim sedaj tu na TF javno opravičujem.

Dober, kaj dober izvrsten tekač si in cenim tvoje športne dosežke, ki so pravi presežniki. Za njih ti čestitam!

Ampak: ko in če me kdaj doleti ta sreča, da sva zopet na skupnem štartu in poti pa iskreno upam, da ne bom rabil in mi ne bo ponujena tvoja pomoč (suport). Bom že potrpel pa četudi na cestnem kamnu z glavo med nogami, morda pa tudi mene doleti ta sreča, da počijem kakšno uro v rešilcu. Potem pa naprej do cilja ! Upam, da brez kakršnegakoli odziva na kateremkoli blogu. Sem bil dovolj jasen?

Hvala in te pozdravljam,

Darko Pavc
Ja tako je v življenju nekdo ti je bolj simpatečen kot drugi.
Še moje videnje TransSlo.
Organizacija prva liga (kot mi je bil nekoč SAM), proga težka za znort (seveda zavisi od pripravljenosti) a lepše bi jo že težko speljali. Od tekačev praktično nisem poznal nikogar (par znanih obrazev iz Grosuplja) vidim pa, da se trenira živalsko. Izpostavil bi Divjaka, ki je zame res taprava mašina.
Moja ekipa je predvsem zadnja 2 dni pomagala tudi ostalim (Silvija ..) kar pa itak ni vprašljivo generalno.
Gležnji se pa tudi vračajo v normalno obliko.
A gre kdo slučajno na 24 ur v Beograd 25. septembra? Jaz grem sigurno, lahko podelimo spremljevalno ekipo/prevoz.
Držte se in LD,Boštjan Pečar
ROBOCOP napisal/-a:Dajmo Dexi! Stisn! Sicer navijam za vse svoje tekaške prjatle, da srečno pritečete do cilja, ampak na enga pa vedno stavim! Tekma je tekma, pivo po tekmi, je pa pivo po tekmi in vsi se imamo radi! Želim vam obilo užitkov, do Kopra!!!!

Mi je žal, da si stavo zgubu :lol: :lol:

Ampak napisal si pa dobro :laola
semjul napisal/-a::D

ta vikend je napoved bolj tako, tako, naslednji mogoče? Smo na vezi!

Velja, morda pa naslednji...bomo videli kako bo zneslo.

Ce bi se krenilo iz Koroskega..recimo kolesa na zadnji Koroski vlak zvecer za PRevalje pa preko Globasnitz-e na prelaz pod Peco tam kjer gremo mimo na K24 in spust Železno Kaplo in od tam na Jezersko.

Druga možnost Prevalje, Črna, Bukovsko sedlo in po panoramski nad Solčavo mimo Ložekarja na Pavliča in potem po TS trasi.

Koprski vlaki za kolesa nazaj so v avgustu še 14.45 ter 20.10.
Poztravljeni "TranSLO ultraši"!

Še par besed z moje strani...

Najprej hvala Iztoku & co. Prvič sem bil na TranSLO in lahko rečem, da vse bilo v presežkih- daleč nad mojimi pričakovanji.

Čeprav asfalt ni moja domena, potek trase je odtehtal tudi mojo udeležbo.

Hvala tudi vsem udeležencem.V veselje in užitem mi je bilo spoznati vas ( tiste ki jih nisem poznal) deliti korake z vami ,družiti se z vami in veseliti se skupnim zmagam nad čudovito potjo.

Upam, da bo še kdaj priložnost za skupne korake in poti.

Želim vam hitro regeneracijo in novim zmagam naproti.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
zvone napisal/-a:Čeprav asfalt ni moja domena, potek trase je odtehtal tudi mojo udeležbo.

Zvone, pokostnica vnetje se je izpelo?

zvone napisal/-a:Upam, da bo še kdaj priložnost za skupne korake in poti.

kot zelenec na TS nimam veliko besede. Me pa ze matra kaksne lumparije bodo se porajale Iztoku in fantom za naslednje leto ?

Kaksna diagonala Rateče - Gorjanci ali vertikala Jezersko - Sviščaki pod Snežnikom :):)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA