Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jozet
Hvala Lonely, za informacio. Jože

lonely napisal/-a:@jozet...dvigneš lahko številke in vrečke za več oseb...imej pri sebi potrdila o plačilu.

Čipe moraš verificirati (potrditi) na avtomatu ki je zraven .
Uporabniški avatar
 jozet
Pojma nimam kaj zdaj, lahko ti tudi jaz potrdim čip. A si potrebovala potrdilo o vplačilu in kakšne čipe pa imajo? A je potrebna kavcija za čip? Sam imam svoj ChampionChip, vendar pri prijavi niso zahtevali serijskih številk.

LN Jože
 sasa 2
kaj pa če je to to,če imaš svoj čit ga moreš potrditi,če pa njihovega pa ne,ki je malo drugačen kot sem jih navajena,samo ugibam,potdilo moraš imeti sabo,lepo si ga sprintaš pa je stvar rešena.bolj kot teka me je strah kje bom parkirala in kako do štarta,to bo pestro,pustimo se presenetit
Uporabniški avatar
 jozet
Saša, holja!

Sem dvignil štartne številke in se pozanimal glede čipov. Lastni čipi niso dovoljeni, čip ki si ga dobila pa pripneš okoli noge nad gležnjem in jih ni potrebno potrjevati, so že potrjeni. Čip se po prihodu v cilj vrne, ni bilo potrebno plačati nobene kavcije.

Glede parkirišč, pa jih je nekaj navedenih na letaku, ki si ga dobila v vrečki zraven številke, sicer pa tudi če malo dlje parkiraš je s startno številko javni prevoz zastonj.

Lep tek jutri ti želim, Jože.

sasa 2 napisal/-a:kaj pa če je to to,če imaš svoj čit ga moreš potrditi,če pa njihovega pa ne,ki je malo drugačen kot sem jih navajena,samo ugibam,potdilo moraš imeti sabo,lepo si ga sprintaš pa je stvar rešena.bolj kot teka me je strah kje bom parkirala in kako do štarta,to bo pestro,pustimo se presenetit
 sasa 2
:D no fino in je vseh skrbi konec,saj sem vedela da se znam it,potem pa me tako zbegajo,najlepša hvala in dober tak tudi tebi,tista ki bo švignila mimo tebe s številko 4663 to sem jaz,hvala še enkrat :P
 spitbox
Pozdravljeni!

Ali gre letos kdo na ta maraton?
Lahko kdo kaj več pove glede organizacije lansko leto, koliko je bilo ljudi?
A se ob prijavi dobi kakšna majica, spominska medalja?

Lp
Uporabniški avatar
 jozet
Živijo spitbox. Žal letos ne grem, ker je Berlinski maraton malo pred tem tekom. Sicer pa bi šel. Je idealni termin za kasnejšo Ljubljano. Proga čista ravninska in brez 180° obratov. Jaz sem bil samo na polovički, sicer pa se tečeta dva kroga.

Udeležencev je bilov cilju potem 837 na maratonu, na polovički 2639 in na 10km 1207. Na 10km sta zmagala slovenca David in Riko. Sicer pa so vsi rezultati tu:
http://www2.your-sports.com/details/index.php?eventid=3303&lang=de

Organizacija brez pripomb, vzorno izvedeno. Tudi parkirišča se dobijo, saj je ob nedeljah bilo parkiranje zastonj. V vrečki je poleg štartne številke veliko vsega. Majčka seveda ne manjka. Pa Garmin sončna očala so bila lansko leto. Pa testenine v centru West, seveda ob dvigu številke, ki pa je dan pred tekmo. Sicer pa je na dvigu štartnih številk tudi slovensko govoreči informator in ga lahko povprašaš če je še kaj nejasnosti.

Je maraton oz. proga za osebne rekorde, lažji od Ljubljanskega, pa še gledalcev ob progi je veliko.

LP J.
 Carlito
Tudi jaz sem bil lani na tem teku,na 10,5km.Organizacija in vzdušje je bilo res super,razen enega kiksa organizatorja.To pa je,da tekači na 10,5 km startajo že 15 min za polmaratonci in maratonci.Ujeli smo jih že po dobrih dveh km-ih in potem je nastalo pravo bojišče.Ulica "zabasana" z tekači,mi pa s polno hitrostjo med njih.Tako je bilo naslednjih 6 km,dokler se proga spet ne odcepi.Bilo je ogromno "butanja" z ramo ob ramo,verjetno tudi nekaj padcev.Zaradi tega je bilo tudi precej negodovanja in vroče krvi na sami progi.V glavnem,potrebno je bilo precej iznajdljivosti in ni bilo časa,da bi razmišljal o utrujenosti :D
Kljub temu,me spet "vleče" na ta tek.Upam,da se bo organizator spomnil in spustil tekače na 10,5 km vsaj 30 min za prvim štartom(21km,42km),ker bi se kolona že malo raztegnila.

Ob prijavi moraš povedati čas,ki bi ga naj dosegel,ker te glede na to postavijo v ustrezen štartni box.Kljub temu so meni dali štartni box 4,kar pomeni,da bi moral štartati povsem od zadaj.Po zvočnikih opozarjajo,da boš diskvalificiran,če boš štartal v neustreznem boksu.
Jaz sem štartal z 4-ko povsem od spredaj,ker se mi je pač šlo za čas...problemov zaradi tega nisem imel,mogoče pa sem imel srečo.
LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA